Preacher (TV seriál) Preacher (TV seriál)

16.01.2017 15:46

Dobrodružný / Drama / Sci-Fi / Fantasy

USA, 2016 - 2017, 11 h (Minutáž: 11x60 min)

Obsah

Jesse Custer, kazatel v jednom malém městě v Texasu, je dosti složitý případ. Má ho v moci jakási tajuplná entita, která mu propůjčuje nadpřirozenou sílu. Custer se ve společnosti své bývalé přítelkyně jménem Tulip a Ira Cassidyho vydává na cestu, aby - a to je míněno doslova - nalezl Boha.(AMC)

Obsah epizod
1.série (2016)
DÍL 1: Silence and Suffering (Silence and Suffering)- Paul Spector je převezen do belfastské všeobecné nemocnice, kde doktor Joe O'Donnell, zdravotní sestra Kiera Sheridanová a ostatní členové personálu svádějí boj o jeho přežití. Katie dostane zprávy o Spectorově zatčení a jeho životu nebezpečných zraněních a spřádá plány, jak mu pomoci. Zatímco vedení má pochybnosti o tom, jak Gibsonová případ zvládá, její odhodlání získat usvědčující důkazy je vystaveno té nejtvrdší zkoušce.
DÍL 2: His Troubled Thoughts (His Troubled Thoughts) - Jesse varuje jednoho muže, aby překonal svou touhu vůči jedné mladé dívce. Cassidy přiznává Jessemu, že je upír, ten mu to ale nevěří. Vše zkomplikuje příjezd dvou tajemných mužů jménem DeBlanc a Fiore, kteří chtějí něco uvnitř Jesseho. Tulip mezitím dál marně nabízí Jessemu možnost jedné pochybné práce.
DÍL 3: The Gates of Light (The Gates of Light) - Tulip se v Texasu setkává s ženou jménem Dany, která jí dává adresu jistého Carlose. Má v úmyslu požádat Jesseho o pomoc ve snaze zabít tohoto muže za to, že jim zničil životy. Jesse se mezitím snaží lépe poznat své nové schopnosti a chce zjistit, jaké jsou jejich hranice.
DÍL 4: The Hell Within Him (The Hell Within Him) - Cassidy se snaží varovat Jesseho před Fiorem a DeBlancem, ale nepodaří se mu to, protože Jesse má plnou hlavu přemýšlení nad tím, jak kostelu získat více návštěvníků. Tulip chce nastolit jakousi samozvanou spravedlnost, věc se jí ovšem vymyká z rukou, díky čemuž se dozvídá, co je Cassidy zač.
DÍL 5: Wounds of Deadly Hate (Wounds of Deadly Hate) -
DÍL 6: Their Solitary Way (Their Solitary Way) -
DÍL 5: South Will Rise Again (South Will Rise Again) -
DÍL 6: Sundowner (Sundowner) -
DÍL 7: He Gone (He Gone) -
DÍL 8: El Valero (El Valero) -
DÍL 9: Finish the Song (Finish the Song) -
DÍL 10: Call and Response (Call and Response) -

2.série (2017)
DÍL 1: On the Road (On the Road) -

Produkce - AMC Studios,  merican Movie Classics (AMC), DC Entertainment,Kickstart Productions,Original Film,Point Grey Pictures,Sony Pictures Television

https://www.csfd.cz/film/257523-preacher/komentare/#