Pohotovost (TV seriál) ER (1994-2009/14564/USA/Drama) 7,3%

27.02.2016 20:58

 

OBSAH
Každý den svádí lékařský tým chicagské pohotovosti vzrušující boj o záchranu lidských životů. Zároveň řeší i své soukromé problémy...(oficiální text distributora).

FILMOVÁ RECENZE ČSFD
Podvečerní vysílání na TV Nova a seriálová horečka. Dříve jsme museli koukat na komunistické hovadiny a po nástupu Novy přichází hlavový výmaz americkými seriály.....začíná to nejdříve v nemocničním pristředí ( Pohotovost, Nemocnice Chicago Hope) a končí u kriminálek Las Vegas a New York.......Naprosto bezvadné. I já jsem ohromen. Tu hvězdu dávám jen za to, že když se to začalo vysílat, tak jsem u toho zabíjel čas. To je asi jediné plus. Jen škoda, že tak dobří doktoři jsou jen v seriálu. Kdyby byli takové kapacity v reálu, zřejmě by choroby neměly šanci......American propaganda... (AllShallFall) 1*

Doktor Carter je sympaťák, kterého provázíme od jeho lékařských začátků, u loučení Anthonyho Edwardse (dr. Green) s Pohotovostí jsem se regulérně rozbrečela, románek Gerge Clooneyho (Doug Ross) se sestrou Hatawayovou je prostě srdcervoucí, na doktora Kovace (Visnjic) se vážně dobře kouká, no a pak tu máme asi desítku ostatních důležitých postav, které jsou bez výjimky zajímavé a divákovi sympatické. Navíc má Pohotovost švih, humor, skvělý scénář. Když na ni začnete koukat, hrozí, že nebudete moct přestat. (HoneyBunny) 3*

Dovolim si tvrdit že v TV a na DVD jsem viděl velkou většinu pohotovosti, ale ve snaze alespoň o trochu objektivity hodnotím po prvních čtyřech sezonách, co vyšli na dvd a mohl jsem si je teda připomenout v kratším časovém horizontu. Jednička skvěle navozuje divákům úvodní vztah s postavami, každý si najde hned několik oblíbených a jejich vývoj během tří sezon je opravdu, oproti jiným seriálům nevídaný. To je taky důvod, proč tento seriál sledovat - nemá jeden příběh, který by se vyvíjel, ale spousty podpříběhů. Jde o postavy. Navíc každá sezona má několik opravdu hustých dílů, jako například, když George Clooney, celý díl zachraňuje kluka, co se zasekl v kanalizaci, nebo když Ewan McGregor přepadne lékárnu s Juliannou Marquilies uvnitř... Prostě top seriálová kvalita.  (Ulrich) 5*

VELKÁ RECENZE
Lékařské seriály mají v současnosti u mnohých diváků asi takovou reputaci, jako jejich kriminální kolegové. Spíše než svěží a originální zábavu nabízejí několikrát viděnou rutinu, jež svými případy už příliš nenadchne a spíše se snaží oslovit dámské publikum všemožnými románky mezi doktory a půvabnými sestřičkami. Prostě žádná sláva, která sází na nudnou jistotu a slušné ratingy. Jenže vždy to naštěstí tak nebývalo a i zde by se našlo několik zářivých kousků. A jedním z těch nejlepším i po takřka dvaceti letech od premiéry zůstává televizní Pohotovost. Ta sice pro mnohé z tuzemských diváků asi pořád zůstane jen seriálem, jenž objevil George Clooneyho či “tou druhou Chicago Hope“, ve skutečnosti ovšem stále zůstává hodně adrenalinovou peckou, jež ani po letech příliš nestárne.
Ano, i zde samozřejmě najdete mnoho lékařských klišé, jimž se v tomto žánru již prakticky nevyhnete. Zároveň se ale tvůrcům v čele s Michaelem Crichtonem dařilo mnoha žánrovým nešvarům hezky vyhýbat. Zapomeňte na nějaký slzopudný útok na city, v němž se díváme jen na skutečné osudy a traumata hrdinných doktorů a jejich nespočet románků se sestřičkami. Pohotovost šla vždycky mnohem dál. Nabízela totiž téměř realistickou atmosféru chicagské nemocnice, kde zapeklité a mnohdy i reálné případy byly vždy na prvním místě. Ostatně, na nějaké zbytečné kecy tu často opravdu nebyl čas. V tamních nemocničních sálech se opravdu hrálo o každou vteřinu, postavy lítaly od jednoho pacienta k druhému a na řešení osobních věcí byl čas pouze při přejezdu na operační sál či podávání skalpelu. Doktoři zkrátka neměli kde vydechnout a díky parádní tvůrčí péči se tvůrcům se jejich hektický život podařilo přenést i na diváky.
Seriál si tak po většinu úctyhodných patnácti řad udržoval opravdu dech beroucí tempo a člověk se opravdu neměl ani kde nudit. Vznikla proto neskutečně napínavá a v jistých epizodách doslova adrenalinová podívaná, která doktorský žánr ždímala na maximum. Kromě výtečné atmosféry, díky níž měl divák pocit té největší autentičnosti, jsme se totiž mohli spolehnout i na výtečný scénář plný originálních nápadů a vyhrocených situací, v nichž se tvůrci mnohdy neštítili ani žánrových experimentů. Kdejaký kritik možná může nabídnout, že je až k pousmání, kolik tamní nemocnice zažila přestřelek, výbuchů a podobných katastrof. Při počtu nezapomenutelných a emotivních epizod, jež z toho vznikly, to však musí vadit málokomu.
I na osudy a vztahy početného nemocničního ansáblu tu ale samozřejmě dojde a hrají zde s přibývajícími sezónami čím dál větší roli. Jenže to opět díky pečlivému scenáristickému vedení vůbec nevadí. Pokud měli tvůrci kromě strhujících případů na něco talent, tak to bylo vytvoření desítky neskutečně zajímavých charakterů, jež si oblíbíte hodně rychle a jen tak vám nevypadnou z divácké mysli. A je celkem jedno, jestli se jedná o elitního doktora, půvabnou sestřičku, či jen člověka, co na recepci zvedal telefony. Počet interesantních postav za celých patnáct let existence seriálu je takřka obdivuhodný a ani v závěrečných sezónách v tomto lékařský megahit nijak nepolevuje.
Scenáristé se navíc mohli v tomto ohledu vždy spolehnout na neselhávající obsazení, které vždy hrálo na sto procent. Ano, běžní diváci si budou vždy pamatovat hlavně štramáka George. Měli jsme tu ovšem také neskutečného sympaťáka a jednoho z tahounů seriálu Noah Wyle, půvabnou Julianna Margulies, mojí soukromou oblíbenkyni Mauru Tierney či výtečného a fanoušky milovaného Anthony Edwardse, jehož odchod ze scény bude asi navždy patřit mezi nejemotivnější momenty televize. A to beze srandy. A takhle bych mohl pokračovat ještě dva odstavce. Pohotovost se navíc mohla pyšnit tak skvělou pověstí, že jsem často zavítalo i mnoho hvězd stříbrného plátna, které si zde mnohdy nezahrály jen malé štěky. Psychopat v podání Foresta Whitakera se tu tak objevoval celou sezónu, stejně jako malinko arogantní šéf v pohotovosti v podání Stanley Tucciho. A ani ti se mezi zdejším osazenstvem neztratili.
Ani doktorská klasika však samozřejmě není dokonalá a i doktoři z Chicaga se za svou úctyhodně dlouhou službu nevyhnuli slabším momentům a menšímu poklesu kvality. Mnoha lidem už například příliš nesedla nová generace lékařů, kteří se na scénu začali stěhovat po desáté sezóně. Já měl však k této partě možná paradoxně i malinko blíže, než k vyzdvihované původní sestavě. I v závěrečných letech zkrátka Pohotovost patřila do seriálového nadprůměru, o němž si současné žánrové kousky zaměřující se spíše na to, aby se v nemocnici díky propleteným vztahům každý vyspal s každým, mohou nechat jen zdát. Díky svému přístupu totiž zůstává Pohotovost i po letech nestárnoucí klasikou, která má pořád co nabídnout.

OBSAH EPIZOD
1. série (1994-1995)
DÍL 1: 24 hodin (24 Hours) - Typický den na pohotovosti v nemocnici Country General. Dr. Mark Greene uvažuje o odchodu. Noví studenti medicíny začínají rotaci. Den Dr. Greena začína probuzením kvůli pacientovi. Tímhle pacientem je jeho přítel a kolega Dr. Doug Ross. Doug je opilý a není schopen nastoupit do práce. Mimo toho musí Mark řešit dilema, zda na pohotovosti zůstane nebo příjme nabídku na soukromou praxi zaručující vyšší příjem. Mezi studenti je i John Carter - nezkušený student třetího ročníku medicíny. Dr. Peter Benton operuje pacienta s rupturou aneurysmatu, přičemž jako chirurgický rezident nemůže vykonávat operaci sám. Pár hodin po skončení služby přivezou na pohotovost hlavní sestru Carol Hathawayovú, která se pokusila o sebevraždu předávkováním léky.
DÍL 2: První den (Day One) - Přešlo osm týdnů od Carolina pokusu o sebevraždu. Mark a jeho manželka Jenn oslavují zvládnutí zkoušek. Pohotovost zaplní skupina turistů s otravou jídlem. Po autonehodě přivážejí rodinu v kritickém stavu. Susan vyléčí malé dítě, které se dusí. Carter je ovšem zklamán, že nebyl při tom. Namísto toho má ošetřit skupinu turistů, kteří se otrávili jídlem. Susan ho však požádá o pomoc s pacientem Zumbanom. Během kontroly upadne pacient do bezvědomí a fibriluje. Carter volá o pomoc a použitím defibrilátoru ho zachrání. Vrtulník přiváží matku s dcerou, které byly těžce raněné při autonehodě. Řidič, který nehodu způsobil, byl opilý. Benton oznamuje manželovi oběti špatnou zprávu - pacientka trpí DIC (diseminovaná intravaskulární koagulace) a zemře.
DÍL 3: Cesta domů (Going Home) - Po pokusu o sebevraždu se Carol vrací do práce. Doug se cítit být zodpovědný. Po pohotovosti se prochází zpívající pacientka. Susan a Dr. Kayson řeší neshody ohledně léčby pacienta. Mark léčí pacientku, která je bita svým manželem.
DÍL 4: Řidič z místa nehody ujel (Hit and Run) - Matka přivede svého syna, který neslyší. Doug ho vyšetří, ale nezjistí příčinu. Zeptá se matky, jaké zvuky či osoby neslyší. Ta mu řekne, že jeho babičku. Vysvitne však, že babička je mrtvá. Doug si vyžádá psychiatrickou konzultaci. Diagnóza zní schizofrenie. Při pokusu o hospitalizaci se paní nechce uklidnit a její syn uteče. Carol a Doug se pohádají, protože Doug slíbil malému chlapci, že bude s matkou. Podle Carol se jen chtěl vyhnout emocionální scéně.
DÍL 5: Dobrá noc před námi (Into That Good Night) - Mark opět řeší možnost odchodu. Doug pomáhá mladé dívce s dýchacími potížemi. Na pohotovost přivážejí pacienta se selhávajícím srdcem.
DÍL 6: V žáru Chicaga (Chicago Heat) - Pohotovosti v nejbližších nemocnicích zavřeli. Ani klimatizace nefunguje. Bude to hektický den. Mark přichází do práce spolu s Rachel. Jenn je v Milwaukee a nemá ji kde nechat. Personál se vsadí, jakou hladinu alkoholu v krvi bude mít pacient - bezdomovec.  Doug léčí holčičku s koarktací aorty, které bylo přivezeno s respiračními problémy. Pacientka má ale i několik jiných symptomů - hypertenze, agitace, horečka, ventrikulární tachyarytmie. Vše poukazuje na otravu. Dívka byla předávkovaná kokainem. Doug zavolá sociální službu, věří, že je za tím otec dívky. Nechce ji propustit. Po absolvování testu na drogy, Doug uzná svou chybu. Říká mu, že i on má dítě - syna.
DÍL 7: Další skvělý den (Another Perfect Day) - Na pohotovosti neustále zvoní telefon. Nakonec ho zvedne chlapec - Patrick. Patrick je mentálně zaostalý a potřebuje zašít ránu. Kvůli bezpečnosti nosí na hlavě přilbu. Benton má pohovor kvůli Starzl Fellowship. Stojí proti němu i zkušenější kolegyně - Sarah. Pohovor se nevyvíjel podle jeho představ. Susan slaví narozeniny a dozvídá se, že o jejím vztahu s Divem už všichni vědí. Po zmínce, že přivážejí zraněných z nehody, vystoupí všichni ze sanitky a poblahopřejí ji. S policistou, který projevuje velký zájem o Lýdii, je i chlapec. Sestra Haleh chce, aby ho ošetřil Benton a současně si s ním promluvil. Ten za ním pošle Cartera. Haleh nadává Bentonovi, protože tohoto chlapce zná. Následně mu vybaví práci a Benton je jeho nadřízený. Chlapce, po nehodě na lodi, je v bezvědomí. Zaintubují ho, ale kolabuje. Pomocí šoků ho stabilizují a převezou na operaci. Doug a Carol pracovali jako sehraný tým. Políbí se. Později Carol oznamuje, že se stahuje k Tagovi.
DÍL 8: 9 1/2 hodiny (9 1/2 Hours) - Mark nepřijde do práce - je nemocný. Ale pravou příčinou je, že Jennifer je po dlouhém čase doma. Doug je proto nucen dělat za Marka všechno papírování. Mladá žena Jamie, přichází na pohotovost. Ujmě se jí Carol. Jamie byla znásilněna přítelovým kamarádem. Během vyšetření se ale zjistí, že ji znásilnilo několik mužů. Jamie uteče. Po odchodu z práce ji Carol potká. Přítel ji vyhodil z bytu - nevěřil jí. Carol ji přesvědčí, aby dokončila výpověď pro policii. Přivážejí chlapce, který omdlel ve škole. Chlapec má problémy se srdcem, přičemž mu musí zavést katétr do srdce. Později jeho výsledky naznačují, že mezi zápasy nejí - trpí jedním z druhů anorexie.
DÍL 9: Přísně tajné (ER Confidential) - Carter vyzvídá od Bentona, co má přinést na večeři. Benton mu odvětí, že jeho matka to pozvání nemyslela vážně. Carter dostane za úkol zašít pacientce ránu. Vysvitne, že je to transsexuál. Během ošetřování mu vypráví, jak ji opustila kamarádka, poté co se dozvěděla pravdu. Mluví o špatných zkušenostech. Carter není velmi přívětivý. Pacientka se rozhodne skočit z budovy. Ani Carterovo přemlouvání nepomůže. Benton říká Carterovi, že to není jeho chyba. Bere ho domů na večeři s rodinou. Přivážejí oběti těžké autonehody. Mladíci v autě přešli na červenou a srazili dívku. První chlapec nejeví známky života. Po úrazu nastala zástava. Pokoušejí se ho resuscitovat, ale neúspěšně. Dívka zemřela na místě - došlo k dekapitaci. Druhý mladík je na základě pozitivního výsledku laváže operován. Před odvozem na sál se Carol přizná, že to on řídil auto. Po operaci, ale říká své matce, že řídil druhý chlapec. Carol ho promlouvá, aby řekl pravdu.
DÍL 10: Bouře (Blizzard) - Klidný zasněžený den naruší hromadná autonehoda. Do lékařských řad nastupuje nová posila - Dr. Angela Hicksová. Venku zuří sněhová bouře, a proto si na pohotovosti užívají klidnou službu. Neošetřují ani jednoho pacienta. Doktoři i sestry se koulují, hrají fotbal na židlích. Mark se Susan zasádrují Carterovi nohu. Carol ukazuje zásnubní prsten, který dostala od Taga. Právě tehdy se vrací Doug s Lindou z dovolené.
DÍL 11: Dar (The Gift) - Je čas Vánoc. Benton se snaží získat povolení k darování orgánů. Susan shání Diva. Chloe má velkou novinu. Doug opět řeší vztah s Carol.
DÍL 12: Šťastný nový rok (Happy New Year) - Carterova první operace. Konfrontace mezi Susan a Dr. Kaysonom. Chloe se stěhuje do Texasu.
DÍL 13: Štěstí ve hře (Luck of the Draw) - Carter má na starosti novou Bentonovu studentku. Susan prožívá těžké chvíle kvůli případu pacienta s infarktem. Bentonova matka se ztratila. Morgernstern si volá Susan do pracovny. Musí rozebrat konflikt s Kaysonom. Kayson požaduje disciplinární trest. Morgernstern Susan vyčítá, že nedokáže prosadit svůj názor. Musí zapracovat na sebevědomí a asertivitě, nebo by měla změnit specializaci.
DÍL 14: Dlohá cesta jedním dnem (Long Day's Journey) - Benton najímá pomoc pro svou matku. Doug poznává Diane Leedsovou a jejího syna Jakea. Susan ošetřuje nečekaného pacienta.
DÍL 15: Pátý únor v pětadevadesátém (Feb 5, '95) - Mark dostane pracovní nabídku od Morgensterna. Žena s rakovinou prsu žádá Marka, aby ji zabil. Deb a Carter připravují prezentace. Carter a Mark jedou sanitkou na místo nehody. Žena je zaklíněná v autě poté, co letadlo minulo runway a narazilo do auta. Dochází k úniku leteckého benzinu, který pokape Carterův kabát, který má jen od Vánoc. Při převozu se Carter už nevejde do vrtulníku.
DÍL 16: Dvě lidská srdce (Make of Two Hearts) - Během valentýnské služby se Carol a Doug starají o malou ruskou holčičku. Policista Grabarsky zažije netradiční srážku. Tři roztleskávačky přijdou na pohotovost poté, co snědly čokoládu obohacenou o LSD.
DÍL 17: Narozeninový večírek (The Birthday Party) - Doug se probouzí po boku ženy, přičemž neví ani její jméno. Bentona probouzí synovec. Jeho matka má narozeniny a slibuje, že večer přijde na oslavu. Carol čeká, dokud nepřijdou vyzdvihnout Tatianu. Tatiana je bez šance, že ji někdo adoptuje. AIDS je plně rozvinuté. Také spolu s Tagem vybírají kostel. Navrhne, aby si adoptovali Tatianu. Tag odmítne. Na pohotovost přijde chlap, který se polil benzínem a chce se upálit. Carol se mu to snaží rozmluvit. Benton neváhá a postříká ho hasicím přístrojem.  Malé dítě strčilo hlavu do tlamy vypreparovaného tygra. Doug chce tygrovi odříznout zuby, ale otec dítěte zpočátku namítá, protože ho v rodině mají již 90 let.
DÍL 18: Nespavci v Chicagu (Sleepless in Chicago) - Benton potká Cartera se střevem. Je to vzorek od pacienta, kterému udělali hemikolektómii, ale Benton při tom nebyl. Benton se také chytne se Susan, protože nechce přijmout pacientku s dekubity. Benton je ve službě již 48 hodin. Benton konfrontuje dr. Hicksovou kvůli operaci, ke které nebyl přizván.
DÍL 19: Láska ztracená při porodu (Love's Labor Lost) - Doug a Mark si házejí míč, dokud Douga skoro nesrazí auto. Z auta vyhodí člověka. Muž má střelné poranění a musejí ho resuscitovat. Otevřou mu hrudník. Benton ošetřuje svou matku, která má zlomenou kyčel. Chce, aby jeho matku operoval primář ortopedie a ne nějaký rezident. Benton spolu s příbuznými čeká, jak dopadne operace. Chtěl operovat, ale nebylo mu to umožněno.
DÍL 20: Úplněk o sobotní noci (Full Moon, Saturday Night) - Susan se Marka ptá, zda je v pořádku. Mark je říká, že stále nad matkou i dítětem přemýšlí. Na večer si bere volno, ale pokud to bude nutné, mají ho zavolat. Bentonova matka je stále v nemocnici a Benton je tam pořád s ní.
DÍL 21: Domeček z karet (House of Cards) - Carter a Deb potřebují mít dostatečný počet provedených zákroků. Původně na to měli ještě týden, ale Benton chce záznamy už teď. Carter se dostane k zavádění centrálního katétru u muže, který má popáleniny způsobené vysokým napětím. Mark ošetřuje pacienta s bolestí břicha. Nařídí množství testů, aby nic nepodcenil. Swift mu před pacientem řekne, že se mýlí v diagnóze a všechny testy zruší. Jedná se jen o střevní chřipku. Bentonovu matku propouštějí z nemocnice. Benton jí musí oznámit, že se nevrací domů, ale bude bydlet v domově důchodců. Tuto zprávu nevezme dobře. Při převozu odmítá mluvit. Po skončení služby Benton přichází za ní. Jeho matka je trochu zmatená. Ptá se ho, jestli se ještě stále chce stát doktorem.
DÍL 22: Člověk míní, pánbůh mění (Men Plan, God Laughs) - Markovo manželství se rozpadá. Chloe nebere těhotenství vážně. Šestnáctiletý chlapec má časovanou bombu v hlavě. Doug se stává koučem basebalového týmu.
DÍL 23: Láska mezi ruinami (Love Among the Ruins) - Mark a Willie spolu ošetřují muže, který vrazil do stromu ve vysoké rychlosti. Zřejmě jde o pokus o sebevraždu. Neumí se dohodnout, zda ho třeba intubovat, nebo spíše udělat rentgen krční páteře. Zjistí se, že má malé subdurální krvácení, ale nepotřebuje operaci. Objeví se dopis, který měl muž u sebe. Začíná - Milá Amy... Amy přijde na pohotovost. Rozešli se. Už dříve spolykal tabletky. Když se muž probere, tak Amy odchází. Nechává mu jen lístek. Nakonec se i tak Amy vrátí. Bentona osloví muž, který se díval, když rozřezával housku. Carter Bentona upozorní, že jde o významného lékaře. Willie kvůli němu vzburcuje šéfa chirurgie a plastiky. Přitom jak mu Benton vymývá ránu, lékař debatuje s Carterem o Sorbonne, o jízdě na koni... Benton jen převrací oči. Dívka vykazuje meningeální příznaky. Dají ji na izolačku. Spolu s ní musí vyšetřit i celý tým. Je třeba nasadit léčbu, ale nejdříve třeba vyšetřit moč dívek. Je třeba zjistit, zda nejsou těhotné. Mezi izolovanými jsou také 2 řeholnice - trenérky, ktoré se testu nemusí podrobit. Za Carol přijde jedna z jeptišek. Je možné, že je těhotná. Test je negativní. Přizná se, že z části doufala, že je těhotná. Je teprve novicka, ale má známost. Nemůže se rozhodnout...
DÍL 24: Mateřství (Motherhood) - Chloe budí Susan. Začala rodit, přičemž kontrakce má každé dvě minuty. Hned jdou na pohotovost, ale Chloe nechce odejít bez svého kazeťáku. Jelikož zde není jiný lékař, musí ji odrodit Susan. Carter asistuje - pouští hudbu. Chloe přijde navštívit její matka. Chystá se nastěhovat zpět k rodičům. Carol má týden před svatbou. Všechno se kazí. Caterigová společnost zakázku odvolala, šaty pro družičky ještě nejsou hotové a ještě k tomu už přišli všichni Tagovi příbuzní.
DÍL 25: Staré končí, nové začíná (Everything Old Is New Again) - Začíná Carterův poslední den. Malik ho budí, musí ošetřit postřeleného chlapce, který si vložil zbraň do úst a stiskl spoušť. Pomáhá mu Lydia. Následně přijde Benton a pochválí Cartera. Také mu připomene, že nesmí zapomenout vrátit průkaz a plášť. Carter dostane za úkol napsat Bentonovi hodnocení za kolečko na pohotovosti. Carter je tvrdý a Benton dostane velmi nízké hodnocení. Takové hodnocení Carter odevzdá. Vtom přijde Benton a nabídne mu místo na chirurgii, protože jiný zájemce odmítl. Carter si uvědomí, jaké špatné hodnocení dal Bentonovi a chce ho přepsat. Ovšem už ho má doktorka Hicksová. Ta mu ho dovolí přepsat a také mu přečte, jaké hodnocení mu napsal Benton. Benton ho vychválil. Sestra přichází spolu se svým bratrem. Chlapec si už toho hodně prožil v nemocnicích. Jelikož podstoupil chemoterapii, tak jeho tělo nebojuje s infekcí tak dobře. Na všechny lidi, hlavně na svou sestru, je nepříjemný. Pro jistotu se musí vyloučit relaps rakoviny. Potvrdí se, že teplota stoupla kvůli infekci. Je znuděný, tak mu Carter nabídne, že si zahrají videohry. Carter mu říká, že i jeho bratr, Bobby, měl leukémii. A také rýpal do Cartera, protože ho matka až příliš hýčkala. Jeho bratr zemřel.

2. série (1995-1996)
DÍL 1: Vítej zpátky, Cartere! (Welcome Back Carter!) - Lékaři na pohotovosti mají plné ruce práce s oběťmi střelby. Carter se po prázdninách vrací a spolu s ním i noví studenti. Kerry Weaverová se stává novou rezidentkou.
DÍL 2: Letní jízda (Summer Run) - Carol je na výjezdu se záchranáři. Zraněný člověk je už pro záchranáře starý známý. Má mnohočetné střelné poranění. Zranění druhého muže jsou neslučitelné se životem. Po přivezení na pohotovost případ přebírá Susan. Snaží se ho oživit, ale nedaří se jí to. Jelikož vezou další případ a pacienta se ani po 45 minutách nepodařilo oživit, Kerry zastavuje resuscitaci. Následně požádá záchranáře, o kterém si myslí, že zná rodinu zesnulého, aby jim tuto špatnou zprávu oznámil. Nicméně Ray rodinu nezná. Carol mu s tím pomůže, ale Ray musí překládat do španělštiny.
DÍL 3: Uzdrav, nauč, zabij (Do One, Teach One, Kill One) - Cartera už nebaví starat se jen o pacienty Bentona. Benton mu vyhoví a Carter získává svého prvního vlastního pacienta. Pacientovu dušnost způsobuje pleurální výpotek, který se Carter pokouší odstranit pomocí punkce. Avšak jehlou zajde příliš hluboko. Pacienta musí okamžitě operovat, protože Carterovi se podařilo propíchnout játra. Při operaci vysvitne, že Carter vlastně pacientovi udělal laskavost. Zjistí se, že pacient trpí portální hypertenzí. A Carter se dozví, že není ani jediný, komu se něco takového podařilo. Dokonce i Bentonovi, když byl student, se stalo něco podobného. Bohužel operace se zkomplikuje a pacient umírá.
DÍL 4: Jaký život (What Life?) - Benton má problémy s autem. To však není hlavní důvod jeho špatné nálady. Jak mu řekla sestra, neměl si začít s vdanou. Jakoby to nestačilo, ještě mu vyfouknou parkovací místo. Dojde i na fyzickou potyčku. Následně ho musí Carter krýt. Naštěstí se na rentgenovém snímku nenajde zlomenina, ale jen dislokace malého kloubu. Protože nechce, aby o tom někdo věděl, musí ho ošetřit Carter.
DÍL 5: Plus dítě rovná se dvě (And Baby Makes Two) - Na pohotovosti mají všichni dobrou náladu. Příčinou není nic jiného než volno Weaverové. Protože má Benton poraněný prst, Carter se dostává k velké množství zákroků. Dělá si z Bentona legraci. Benton se už nemůže dočkat, kdy konečně bude opět operovat a ne ošetřovat pacienty na pohotovosti. Dlahu z prstu si proto složí dříve. Při ošetřování zbité ženy si prst znovu poraní. Žena už byla několikrát ošetřovaná, ale nikdy nevznesla obvinění vůči svému manželovi. Za Bentonem přijde sociální pracovnice, která ho žádá, aby o tom důsledně vyplnil zprávu. Ani Bentonovi neřekne nic o domácím násilí. Tvrdí, že spadla. Dostaví se i policista, přičemž Benton zjistí, že je to její manžel. To však nenechá chladným jiného policistu, který si to s ním vyřídí a muž záhadně "spadne".
DÍL 6: Tyhle dny (Days Like This) - Greene ráno načape Rosse ve sprše s Harper Traceyovou a vynadá mu. Carol kupuje dům a její notář, Abraham Zimble, jí přinese papíry do nemocnice, aby je podepsala. Pak ale omdlí a Carol si lípne na potvrzení jeho razítko chvíli před tím, než Zimble zemře. Ross chce nechat desetiletého chlapce na čtyřiadvacetihodinové pozorování, ale Bernstein nařídí poslat ho domů.
DÍL 7: Peklo a velká voda (Hell and High Water) - Ross vezme práci v privátním pediatrickém středisku. Když jede jednou v noci domů, píchne a musí zastavit. Vtom k němu přiběhne vystrašený chlapec, že prý jeho bratr je v pasti v odvodňovací rouře, která se rychle plní vodou. Jeanie se postaví Bentonovi před dalšími lidmi a Peterova pomsta má podobu hromady papírování.
DÍL 8: Vyzrazené tajemství (The Secret Sharer) - Ross se stal hrdinou a dostal pozvánku na nóbl banket. S krajskou všeobecnou ještě není zadobře a připraví si proto nelichotivou řeč, ale změní ji poté, co se dozví, že Mark o něm mluvil skvěle. Susan Lewisová se zoufale snaží najít chůvu pro Susie. Doug, Mark a Carol léčí mladou dívku, která se pokusila o sebevraždu. Důvod: po smrti otce hledala útěchu u bratra a teď je těhotná...
DÍL 9: Domov (Home) - Susan Lewisová zachrání pacienta, jehož potíže byly špatně diagnostikovány v jiné nemocnici. Carter a Harper se pokoušejí najít si čas pro sebe, leč marně
DÍL 10: Tady se děje zázrak (A Miracle Happens Here) - Markova žena Jennifer chce vzít Rachel s sebou na prázdniny. Ross léčí chlapce, kterého omylem postřelil do ramene jeho vlastní otec.
DÍL 11: Uprostřed zimy (Dead of Winter) - 22 dětí ve věku od půl roku do devíti let, je nalezeno v jednom bytě. Doktoři zjistí, že jedno z nich má mozkovou obrnu a ostatní nesou stopy týrání, jsou podvyživené, mají kožní problémy, parazity a další nepříjemnosti. Vucelich povýší Bentona na výzkumného pracovníka, čímž mu dá právo na vlastní kancelář a samozřejmě vyšší plat.
DÍL 12: Pravdivé lži (True Lies) - Mark a Rachel jsou oba nespokojeni s rozhodnutím soudu o tom, jak se mají Mark s Jen o dceru dělit. Rachel chce, aby se tatínek vrátil domů. Rossovi neustále volá jeho otec a Doug se s ním odmítá bavit.
DÍL 13: Není lehké býti Greenem (It's Not Easy Being Greene) - Jennifer chce vysoudit na Rachel plné opatrovnictví. Carolin dům potřebuje drahé opravy a Carol tím pádem potřebuje peníze.
DÍL 14: Správná věc (The Right Thing) - Benton konfrontuje Vuceliche s údaji, které ukazují, že jeho slavná metoda není tak efektivní, jak tvrdí ve své studii. Carter ráno narazí na Marka a Susan ve vlaku, jak se k sobě chovají nadmíru přátelsky, a rozhlásí hned po celé pohotovosti, že ti dva spolu chodí.
DÍL 15: Vítáme miminko (Baby Shower) - Na porodním se porouchal protipožární systém a začal nepředvídatelně kropit všechno kolem, takže rodičky byly převezeny na pohotovost. Na Douga Rosse zapůsobí scénka, kdy novopečený otec pyšně chová své novorozeně a vydá se do hotelu za svým otcem. Na místě zjistí, že hotel je nejen hezký, ale že Rayi Rossovi patří.
DÍL 16: Léčitelé (The Healers) - Matka čtyř dětí ilegálně připravuje metamfetamin a je zraněna při explozi; její dům začne hořet. Spolu s nejmenším dítětem vyběhne ven a Shep a druhý záchranář, Raul, se vrhnou dovnitř pro ostatní. Když se to Carol dozví, osobně běhá naproti každé sanitce. Doug se domluvil s otcem na společné návštěvě basketu, ale Ray nepřijde.
DÍL 17: Život je boj (The Match Game) - Susan Lewisová zachrání život Freddieho Robinsona, zdrogovaného a opilého řidiče. Musí informovat Freddieho nevěřící matku, že zabil mladou dívku a zranil tři další lidi. Chloe si myslí, že díky tomu, že už pět měsíců nepije a má nového snoubence, může jí Susie být svěřena do péče.
DÍL 18: Jedna noční služba (A Shift in the Night) - Susan Lewisová se musí setkat se svým právníkem, protože bude muset o Susie bojovat s Chloe. Greene se rozzlobí, když nemocnice propustí ženu, která jeví příznaky hrozící mrtvice, protože její pojistka léčbu nekryje.
DÍL 19: Oheň v břiše (Fire in the Belly) - Rozšiřují se zvěsti o špatném profesionálním vztahu Rosse a Bentona. Carter se musí utkat s novým soupeřem, Dalem Edsonem. Dale studoval medicínu na Harvardu a zdá se, že na Harvardu dělají studenti operace, o jakých se Carterovi ani nesnilo.
DÍL 20: Horečky neznámého původu (Fevers of Unknown Origin) - Poté, co si Chloe odnese Susie, cítí se Susan velmi osaměle a soustředí se na práci; to udělá dojem na Kerry Weaverovou. Ross a Benton spolupracují na případu holčičky zraněné při explozi bojleru a Ross vyjádří svůj respekt k jeho profesionální zdatnosti. Rossův otec se vypařil s 250.000 dolarů, které patřily Karenině společnosti. 25.000 z toho dal Dougovi; dvě třetiny už spolkla chemoterapie chlapce s rakovinou, kterému Doug peníze přislíbil.
DÍL 21: Seber ta zlomená křídla (Take These Broken Wings) - Doug Ross požádá svou matku Sarah o pomoc v situaci, do které se dostal (viz minulý díl). Carter pomáhá ošetřovat desetiletou dívku, hráčku baseballu. Dívka potřebuje akutně transplantaci jater a proto se nemůže zúčastnit několika turnajů. Al Boulet má příznaky chřipky a jde proto na vyšetření. Zjistí se ale, že je nakažen virem HIV a Jeanie se proto musí také nechat otestovat.
DÍL 22: Dr: John Carter (John Carter, M.D.) - Cartera čeká promoce, ale v době, kdy by měl převzít svůj diplom, raději zůstane u dívky, která má podstoupit transplantaci jater (jeho pacientka - basketbalová hráčka z minulého dílu). Susan Lewisová odmítla pozici šéfrezidentky pro příští rok. Douga Rosse zavolají z lékárny kvůli receptu pro Karen. Zdá se jim, že je na něm příliš velké množství léků a Ross také pochybuje, že jich tam napsal tolik. Carter si původně jako svého dohlížejícího rezidenta pro příští rok chtěl zvolit někoho jiného, ale nakonec si vybere Bentona. Carol Hathawayovou potká několik případů pacientů, kteří mají různé problémy kvůli šetření peněz na špatném místě (novorozenec, poslaný domů dřív, než mohla být objevena srdeční vada, zraněné dítě s bolestmi, které bylo převezeno do jiné nemocnice kvůli svojí pojistce).
 
3. série (1996-1997)
DÍL 1: Vy jste tuším Dr. Carter (Doctor Carter, I Presume) - Haleh a další frustrované sestry učí Carterovou lekci. Jeanie dělá těžké rozhodnutí ohledně svého HIV pozitivního stavu, zatímco Bentonův test se vrací negativně. Personál ER bzučí kvůli pověsti, že chicagská nemocnice se může zavírat. Weaver implementuje nesoudržný systém pro sledování pacientů. Personál ER hraje ve softballové hře Čtvrtého července, kde Carol narazí na Shepa a jeho novou přítelkyni. Benton narazí na starou přítelkyni Carlu Reeseovou při grilování Jackie a Walta.
DÍL 2: Velká hra začíná (Let the Games Begin) - Zaměstnanci nervózně čekají na zprávy o budoucnosti nemocnice, když se říká, že se blíží. Jak se ukazuje, Southside je místo toho uzavřen a County převezme nového náčelníka štábu, Dr. Anspaugh. Mark a Susan snášejí katastrofální slepá rande. Benton pošle Carterovi do ER za den poté, co dorazí pozdě. Carter poté promluví pacienta do lokálního anestetika a povzbudí ho, aby během operace položil Bentonovi otázky.
DÍL 3: Neptej se a mlč (Don't Ask, Don't Tell) - ER je plná dalších uprchlíků z Southside, dr. Maggie Doyle a Abby Keaton mezi nimi. Benton se rozhodne vstoupit do týmu Keatonovy dětské chirurgie. Carter se dostane na Anspaughovu špatnou stránku, když zveličuje stav pacienta, aby si rezervoval operační sál. Jeanie se snaží udržet její HIV status v tajnosti před Weaverovými dotazy. Jerry se pokouší chytit volný klokan. Mark tráví celý den prací na jednom pacientovi, proti Anspaughovu dekretu, že ošetřování a obyvatelé ER by měli zacházet s 2,5 pacienty za hodinu. Carterův bytový dům shoří.
DÍL 4: Poslední zastávka (Last Call) - Carter zašroubuje Bentonovu přednášku, když si uvědomí, že Bentonovy prezentační materiály byly zničeny v ohni jeho bytového domu. Keaton mezitím zazářil Carterovi, když přesvědčil dospívající dívku, aby podstoupila operaci. Carter také najde místo k životu, s Dennisem Gantem. Jeanie začíná pociťovat vedlejší účinky svého léku a je dotazována hezkým stavebním dělníkem. Koledníci se zapisují do lékařské školy.
DÍL 5: Duchové (Ghosts) - Benton se snaží být vůči dětem hřejivější a přátelštější, dokonce si vzal skupinu hospitalizovaných mladých lidí, kteří se nechali oklamat, a končili tím, že stál na hlavě v chodbě. Gant požaduje od Bentona větší respekt. Mark netrpělivě čeká, až se Susan vrátí z dovolené.
DÍL 6: Strach z létání (Fear of Flying) - Bentonova nadměrná důvěra během Keatonovy nepřítomnosti má za následek hroznou chybu. Carol se zabývá „plovoucí“ sestrou, která se nedokáže vyrovnat s rychlostí ER. Jeanie a Maggie mají za úkol udržet mrtvého muže na ledu v očekávání kryogenního skladování.
DÍL 7: Bez mozku to nejde (No Brain, No Gain) - Sestra Rhonda Sterling se opět vznáší na ER a udělá další kritickou chybu. Carter bojuje proti Edsonovi za práva nekompetentního pacienta a mezitím s Anspaughem. E. Ray se obává, že MRI test mu dal negativní karmu. Carter a Keaton se přibližují. Mark se obává, že Susan chodí s Morgensternem; řekne mu, že se stěhuje do Phoenixu.
DÍL 8: Union Station (Union Station) - Sestra Rhonda Sterling se opět vznáší na ER a udělá další kritickou chybu. Carter bojuje proti Edsonovi za práva nekompetentního pacienta a mezitím s Anspaughem. E. Ray se obává, že MRI test mu dal negativní karmu. Carter a Keaton se přibližují. Mark se obává, že Susan chodí s Morgensternem; řekne mu, že se stěhuje do Phoenixu.
DÍL 9: Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (Ask Me No Questions, I'll Tell You No Lies) - Benton jezdí tvrdě Gantem. Carterovi a Keatonovi je těžší udržovat jejich tajný vztah a řekne mu, že brzy přijde do Pákistánu.
DÍL 10: Vánoční bezdomovci (Homeless for the Holidays) - Charlie přináší dítě, o které pečuje, do ER. Doug zachází s dítětem a cítí se povinen hlásit matku dítěte pro zanedbání. Doyle zachází se týranou ženou a snaží se jí pomoci uniknout jejímu manželovi. Carter fouká večer s Gantem, aby strávil noc s Keatonem. Mark zdědí od pacienta trpkého psa a rozhodne se jej dát na Vánoce Rachel, ale nakonec to neudělá, když zjistí, že Craig jí již dal štěně. Carol a její matka pořádají tradiční ukrajinskou vánoční oslavu, na kterou se Doug objeví s Charliem, který potřebuje laskavost od Carol. Keaton řekne Bentonovi, že ho nedoporučí pro další rotaci pediatrické chirurgie.
DÍL 11: Noční služba (Night Shift) - Weaver přijímá zaměstnance, aby se účastnili studie deprivace spánku spojené s fyzickou aktivitou. Gant apeluje na Anspaugh po veřejném nadávání od Bentona. Carter se příkopem Dennisa znovu uteče z jeho kňučení, jen aby objevil smrtící výsledky. Petrovi bylo naposledy odepřeno doporučení Keatona ještě předtím, než odešla do Pákistánu. Mark a Chuny zjistí, že mají hodně společného. Carol je na křižovatce, když vedení požaduje, aby snížila dva RN. Charlie přichází do ER vážně zbit. Carol a Doug provedou bezpečnostní kontrolu v ER a hodiny dopadnou na Weaverovu hlavu.
DÍL 12: Post Mortem (Post Mortem) - Naštvané sestrou naštvanou na „smlouvu“ jsou „nemocní“ a zanechávají ER silně poddimenzované. Carol, nucená pracovat denně i v noci, udělá smrtelnou chybu. Jeanie a Dr. Fischer svazují při práci na pacientovi, kterého se obávají, že má vážné onemocnění. Slovo je o Markovi a Chunym.
DÍL 13: Když se štěstí unaví (Fortune's Fools) - Také se setkává s novinářkou, aby vyslala celý příběh o své fatální chybě a následně je pozastavena. Peter narazí na těhotnou Carlu a zneklidňuje zbytek dne. Carterová, která už byla s Bentoniným nevýrazným postojem, už přešla do Hicksova týmu, poté, co se Peter na přednášce neobjevil na přednášce. Jeanie a Greg Fischer nesouhlasí, zda informovat manžela pacienta, že trpí neurosyfilem. Weaver a Mark každý vezmou trio potenciálních studentů přes den v ER, s velmi odlišnými výsledky. Chuny a Mark se rozpadnou; a oba to zvládnou poměrně rychle.
DÍL 14: Kdo se směje naposled (Whose Appy Now?) - Doug zachází se 17letým pacientem s cystickou fibrózou, který chce zemřít, ale není dost starý na to, aby podepsal DNR. Mark žongluje s třemi ženami, včetně psychiatrky Niny Pomerantzové. Jeanie a Greg se spojí, aby našli viníka za vyrážkou stafií. Haleh má na Caroliny boty těžké časy. Carter a Doyle mají rande v dosahu pistole.
DÍL 15: Proč to dělat jednoduše (The Long Way Around) - Carol musí otestovat své lékařské znalosti, když se snaží zachránit jednoho z lupičů a majitele obchodu. Druhý loupež je konečně schopen uniknout z obchodu a vezme s sebou Carol, ale je zastřelen před policií.
DÍL 16: Víra (Faith) - Carter nesouhlasí s diagnózou Anspaugh. Carol agonizuje nad tím, zda vzít MCAT. Jad Houston má 18 let a požaduje, aby ho Doug sundal z respirátoru. Greg a Jeanie souhlasí, že se budou i nadále setkávat.
DÍL 17: Klany (Tribes) - Jeanie objevuje Bentonovo blížící se rodičovství, když Carla vstoupí do ER. Carter tráví celý den ošetřováním beznadějného případu. Weaver se snaží přesvědčit zdravotně postiženého feťáka, aby vstoupil do rehabilitačního programu. Carol zachází s vysokoškolským studentem, který dostal včerejší noc Rohypnol, lék ze znásilnění na rande. Poté, co Jennina matka má mrtvici, Rachel přijde na chvíli zůstat s Markem.
DÍL 18: Na to vsaď život (You Bet Your Life) - Carol se střetne s Doylem, rozzlobila ji, že ji může nařídit 25letá stážistka. Benton nelegálně získává Carlovo ultrazvuk, aby vyhledal abnormality. Doug zachází s nemocným teenagerem, který nechce zmeškat její ples. Mark se zabývá pacientem, který předstírá příznaky, protože má ráda operace. Jeanie čelí svým pocitům vůči Al, když se stará o nemilosrdného pacienta s AIDS, který infikoval její dítě. Jerry zasáhne způsob, jak vydělat peníze ze spermií: předejte se jako „Dr. Markovic.“ Rachel řekne svým spolužákům ve škole, že má leukémii.
DÍL 19: Dr: Hathawayovou, prosím (Calling Dr: Hathaway) - Carter debatuje o tom, zda nahlásit Edsona za falšování pacientova plánu. Benton se osobně stará o Carlu. Mark zachází s párem zvláštních situací, aby zjistil, jak rychle personál najde řešení. Jerry, Wendy a Jeanie hledají geneticky upravenou myš.
DÍL 20: Náhodné činy (Random Acts) - Doug zachází se synem bohatého muže a vede Carol, aby ho podezřela, že mu dala zvláštní péči. Greg požaduje, aby si Jeanie vybrala mezi ním a Alem. Spekulace probíhají nekontrolovatelně, když je u přijímacího stolu nalezena dravá novela, autorka neznámá. Z Filadelfie dorazí nový pediatr. Olbes se zjeví z uniformy kvůli změně a přivede svého dědečka, který utrpěl mrtvici. Carla je přijata do nemocnice poté, co odešla do předčasného porodu; kontrakce jsou prozatím zastaveny.
DÍL 21: Něco si přej (Make a Wish) - Carla jde znovu do práce, asi osm týdnů předčasně, a porodí chlapečka. Doug brání Carolině snaze tiše oslavit její narozeniny. Carterovy pochybnosti o tom, zda jeho budoucnost spočívá v chirurgii, rostou. Maggie se pokouší zajmout Marka do různých sebeobranných zařízení, což má za následek, že se Carter náhodně postříká pepřem.
DÍL 22: Ještě jeden na cestu (One More for the Road) - Carter rozhodne, že jeho budoucnost spočívá v urgentní medicíně, nikoli v chirurgii, a snaží se přesvědčit i rozzuřeného Anspaugha. Mezi Drs existuje tření. Ross a Del Amico poté, co Doug propustil jednoho z Anných pacientů, ale oba spolupracují, když je do ER přiveden vážně zbitý Charlie. Bentonův syn posiluje. Doug a Carol sdílejí polibek. Jeanie a Al jsou zase spolu.
 
4. série (1997-1998)
DÍL 1: Past (Ambush) - Do personálu se přidává britská traumatická specialista Elizabeth Corday. Carter restartuje svou rezidenci, tentokrát v ER. Muž je paralyzován, když rozbije gangový boj. Morgenstern trpí infarktem. Markova úroveň stresu se stále zvyšuje.
DÍL 2: Něco nového (Something New) - Doug žádá Carol o zásuvku u jejího místa. Corday se přizpůsobuje rozdílům mezi britskými a americkými ER. Markovi je doručena neoprávněná smrtelná žaloba ze zákona. Carter trénuje studenta medicíny, který má lepší výzkum než léčbu pacientů. Mark a Carol vedou pohovor s uchazeči o volné pracovní místo. Benton a Carla jmenují svého syna Reese Bentona.
DÍL 3: Přátelská palba (Friendly Fire) - Carla a Benton se dohadují o tom, zda má být Reese mimo jiné obřízka. Carter věří, že Doyle věnuje Anně zvláštní zacházení, když Anna přiřadí všechny zajímavé případy, zatímco on je zaseknutý šití. Kerry dává svou nově objevenou sílu používat poměrně rychle a obtěžuje v podstatě každého. Al má nehodu na svém pracovišti a krve na spolupracovníka, což přimělo Jeanie, aby ho přesvědčila, aby informoval svého spolupracovníka o jeho stavu HIV. Jerry zvládne vyhodit do vzduchu ambulanční vstup pomocí raketometu pacienta. Carter navštěvuje svou první prádelnu u Anny, ale říká jí, že byl v mnoha. Mark jde na rande s Heather a oni skončí u jejího místa, ale věci nejdou tak, jak bylo plánováno. Carol uslyší pochmurný komentář, který jí zatíží důvěru v Douga.
DÍL 4: Když se ucho utrhne (When the Bough Breaks) - Mark se otočí, když Jenn odmítne nechat Rachel navštívit, dokud nevyčistí svůj čin. Jeanie čelí krizi, když je nucena použít ruku k zastavení krvácení pacienta. Carter požaduje, aby s ním Benton přestal jednat jako se studentem, a začal s ním zacházet jako s rovným. Carter a Anna získají nové studenty, s Carterem se opět krátce rozbije. Junkie matka tvrdí, že Carol upustila své novorozené dítě. Al Boulet ztrácí práci. Reese je propuštěn z nemocnice.
DÍL 5: Dotyk, který léčí i zraňuje (Good Touch, Bad Touch) - Jeanie a Al jsou zapojeni do bariérové rvačky. Carol mulls nad myšlenkou otevření bezplatné zdravotní péče kliniky. Carter úspěšně diagnostikuje vážné zranění, jen aby nechal Edsona ukrást kredit. Bentonovy rodinné povinnosti mu vynesly hromadu zadních papírů. Dr. Romano se vrací z evropské sabatiky, průkopníkem nejnovějších robotických technologií. Anna léčí mladého muže s rakovinou varlat.
DÍL 6: Od nuly (Ground Zero) - Později je nucena vystřelit Jeanie, kterou Al požádal, aby se s ním přestěhovala do Atlanty. Mark stále trpí následky svého útoku, trhá na pacienty i zaměstnance. Doug je ohromen hromadným telefonátem z Kalifornie, který ho informoval o smrti jeho otce. Benton se střetne s Corday poté, co zřejmě „ukradne“ vzácný postup zpod nosu. Carol se setká s Carterovou babičkou, aby přednesla svůj nápad na bezplatnou zdravotní kliniku. Anna je rozrušená, když objeví Carterovo bohaté pozadí.
DÍL 7: Otcové a synové (Fathers and Sons) - Doug se dozví, že jeho otec zemřel. Jde do Kalifornie, aby identifikoval tělo a shromáždil věci svého otce, spolu s Markem pro morální podporu. Doug pořádá své záležitosti v pořádku a dozví se několik překvapivých faktů o svém otci a také odhalí jeho vlastní život a budoucnost. Vedlejší výlet do San Diega, kde žijí Markovi rodiče, odhaluje Markův nepříjemný vztah s jeho otcem a vede k prudké výměně mezi Markem a Dougem
DÍL 8: Hříčky přírody (Freak Show) - George Henry se vrací, aby dokončil své stáž a trpí téměř fatálním alergickým útokem. Jeanie čelí Weaverovi a Anspaughovi kvůli tomu, co vnímá jako neoprávněné ukončení. Cynthiova chyba nutí kliniku zdarma, aby se otevřela o týden dříve; Carol požádá novou zdravotní sestru Yosh, aby pomohla. Mark uzavře dohodu s právním zástupcem Herbem Spivakem o právním zastoupení.
DÍL 9: Bránění výkonu spravedlnosti (Obstruction of Justice) - Corday je nadšený, že je schopen provést vzácnou transplantaci femuru. Doug se vrací z Kalifornie. Benton a Corday zjistí, že mají hodně společného. Cynthia vezme Rachel k zubaři – a na jiná místa. Jeanie hrozí, že bude žalovat, aby získala svou práci zpět, k Weaverovu zděšení. Anspaugh najímá Jeanie a Al odjíždí do Atlanty bez ní. Ellis West zve Weavera do St. Barts. Advokát Herb Spivak shadows Mark celý den, který chce „hrát“ doktora, s některými zajímavými výsledky. Carol přednáší Cynthii o „nevhodném chování“, když je ve službě, a později ji Cynthia zatkne za líbání Douga.
DÍL 10: Vidíš to, co já? (Do You See What I See?) - Corday znovu působí na Allison Beaumont. Mark odhalí Cynthiovu skrytou minulost. Carter zjistí, že jeho bratranec Chase střílí heroin. Mark zachází se starší obětí znásilnění a dozví se o odpuštění. Weaver zřejmě vidí Ellis West. Carol a Doug oznamují svůj vztah k personálu. Carter se podepíše na stáži George Henryho poté, co provedl intubaci pacienta, který už byl mrtvý.
DÍL 11: Vřelé myšlenky (Think Warm Thoughts) - Carter zvedne ctižádostivého studenta na semináři, který učil, a přivede ji na krátkou lekci do ER. „Wild Willy“ Swift se vrací jako ošetřující lékař Synergix. Romano se střetne s Cordayem poté, co překoná hlavu pro Allison Beaumont. Syn Dr. Anspaugh přichází do ER s příznaky podobnými rakovině. Carol a Doug se dohadují o manželství.
DÍL 12: Pronikavá úleva (Sharp Relief) - Doug se svěřuje Markovi, že se chystá vdát za Carol v obřadu překvapení. Carol kazí své plány spontánním polibkem s EMT Gregem Powellem. Benton a Corday navštěvují bar po dalším frustrujícím románském dni. Když testy odhalí, že se jeho rakovina vrátila, pouta Scott Anspaugh a Jeanie. Weaver se s Ellisem Westem a Synergixem rozčaruje poté, co zjistil, že uzavírají většinu traumatických center, které získají.
DÍL 13: Carterovo rozhodnutí (Carter's Choice) - Carol a Weaver porodí dítě mentálně postiženého páru, který se bojí, že příbuzný dítě vezme. Benton odmítá Cordayovu romantickou nabídku. Weaver aktivně kampaně proti Synergix. Doug se vyrovná se svým vztahem s Carol a řekne jí, že bude čekat tak dlouho, jak bude potřebovat. Cynthia vylévá srdce ze svého vztahu se Markem k nezajímavému Dougovi.
DÍL 14: Rodinný lékař (Family Practice) - Mark s překvapeným hostem Cynthií se vrací do San Diega, aby byl se svou nemocnou matkou. Zatímco se snaží diagnostikovat stav své matky, rozhodne se, že on a Cynthia nemají spolu budoucnost a snaží se vyrovnat se svým zdánlivě vzdáleným otcem, a zjistí, proč nebyl nikdy povýšen na admirála.
DÍL 15: Exodus (Exodus) - ER musí být evakuováno, když několik pracovníků z chemické továrny sleduje benzen po celé podlaze. Poté, co Weaver porazí jed, převezme Carter a řídí evakuaci. Dr. Corday jezdí spolu s EMT a zachraňuje muže uvězněného pod budovou. Doug a Carol jsou uvězněni ve výtahu s nemocným dítětem.
DÍL 16: Strážcem bratra svého (My Brother's Keeper) - Mark se snaží vystopovat Cynthii. Anna zachází s John Doe poslaným z jiné nemocnice, protože neměl žádné pojištění. Doug obviňuje dva rodiče ze zneužívání dětí, ale zjistí, že jejich dítě je narušeno. Benton a Corday narazili na svou sestru Jackie. Scott Anspaugh dokončil chemoterapii.
DÍL 17: Krvavá lapálie (A Bloody Mess) - Corday zkouší nový experimentální postup u asijského gentlemana bez souhlasu pacienta nebo příbuzného. Scott Anspaugh, konečně propuštěný z nemocnice, utrpěl útok během výpravy na zeď s Jeanie. Zjistí, že bude potřebovat transplantaci kostní dřeně. Benton náhodou couvne na chodce u benzinové stanice. Dr. Morgenstern se vrací do ER s novým pohledem na život a jeho pacienty. Carter navštíví Chase, který utrpěl poškození mozku předávkováním heroinem.
DÍL 18: Instinktivní reakce (Gut Reaction) - Scott Anspaugh se rozhodne přestat bojovat proti rakovině, když čelí nové experimentální chemoterapii. Jerry a Mark se starají o každoroční banket ER s výsledky ne tak, jak bylo plánováno. Když Morgenstern není schopen pokračovat, musí Benton převzít operaci násilím. Carol se obává, když Millicent Carter zastaví platbu za kontrolu daru na kliniku. Anna věnuje kostní dřeň.
DÍL 19: Odstíny šedi (Shades of Gray) - Benton je dočasně pozastaven poté, co vyšel najevo incident s Morgensternem, dokud se Morgenstern nerozhodne rezignovat. Benton později sdílí polibek s Corday. Carter se stará o staršího pacienta, který se zdá být obětí zanedbávání. Scott Anspaugh je pohřben. Anna vyšla na trauma, které se týkalo částečného potratu, což Weavera potěší.
DÍL 20: O lítosti minulé a strachu budoucím (Of Past Regret and Future Fear) - Hathaway potěší popálenou oběť ve svých umírajících hodinách. Carter a Anna se snaží pochopit muže postiženého dětskou mozkovou obrnou. Ross se zabývá závislostí na heroinu u kojenců a matkou závislou na drogách. Weaver se stará o starší pár, který může mít AIDS. Peter a Elizabeth se rozhodnou zachovat svůj vztah v tajnosti. Anna je starý přítel přijde do města. Romano požádá Corday o rande.
DÍL 21: Nechte malé děti (Suffer the Little Children) - Doug se s Carolinou pomocí pokusil o detoxikaci Josh McNeal, závislého dítěte na metadonu, místo aby ho vrátil matce. Dr. Max Rosher, starý přítel Del Amico, v kraji provádí studii proveditelnosti pro dětské oddělení v ER. Jeanie začíná projevovat příznaky podobné pneumonii. Romano si uvědomuje, že Benton a Corday jsou spolu.
DÍL 22: Díra v srdci (A Hole in the Heart) - Dr. Max Rosher se vděčí za Anspaugha. Corday obdrží dopis od Romana, v němž ji informuje, že ji nebude v následujícím roce sponzorovat. Zoufalý pacient šokuje Carol neobvykle násilným jednáním. Kerry se zlobí, když jí Anspaugh řekne, že i když již rok působí jako šéfka urgentní medicíny, nemocnice stále plánuje celostátní vyhledávání trvalého. Carter obviňuje Maxe, že si vezme Percocet z lékovky. Benton uspořádá test sluchu poté, co mu denní pečovatel řekne, že Reese nereaguje na zvuky, jako to dělají ostatní děti.
 
5. série (1998-1999)
DÍL 1: Den Lucy Knihgtové (Day for Knight) - Greene se o ni učitelsky zajímá a pomáhá jí seznámit se, ale když začne necitlivě a bez přítomnosti Carterové, s manželkou pacienta o velmi vážném stavu jejího manžela, začne se špatným začátkem s podrážděnou Carterovou. Zbytek dne ji potěší žena, která utrpěla potrat, byla uzamčena na střeše, nechala ji Carol zachránit jednoduchým postupem a pokusila se přijít na „Tour on Tape“ od Kerryho Weavera.
DÍL 2: Zlomek vteřiny (Split Second) - Weaver navrhuje, aby Elizabeth prozkoumala alternativní metody, jak zůstat v Americe, jako začít jako stážista. Weaver také nedovolil příležitost, aby Dougovi připomněl, jak obešel její autoritu v případě McNeala. Lucy pokračuje v učení a vydělává si více Carterovy úcty, než si zaslouží. Peter vezme Reeseho na další test sluchu. Mark vede několik diskusí se zdravotníky o stavu programu EMT. Carol najímá ošetřujícího lékaře, aby pomohl na klinice. Carter má potíže s RA v kolejích.
DÍL 3: Koně se také léčí (They Treat Horses, Don't They?) - Mark jde na traumatickou scénu s EMT, kde zachází s obětí střelby, která má k sobě připoutanou bombu. Později ho Markova dcera přesvědčí, aby ošetřoval koně s kolikou, a Jerry dostane špatný konec klystýru. Carter intubuje starší ženu, která je DNR. Když ji HMO odmítne přiznat, musí Carter buď rychle najít příbuzného, nebo ji nechat zemřít. Kerry se ocitne stále frustrovanější, když Anspaugh naznačuje, že ji neberou v úvahu pro náčelníka ER, a zjistí, že je poslední, kdo slyšel, že Doug byl dítěti. Corday jí slouží poslední den jako chirurgický kolega. Benton se setká s Carlou, aby prodiskutoval, jak si Reese naslouchat. Jeanie se vrací z dovolené. Carter jede s Roxanne, pojišťovací prodavačkou, kterou ošetřoval.
DÍL 4: Zmizení (Vanishing Act) - Kerry je veden rozhovor s šéfem ER. Doug a Carol přemýšlí o rodičovství, když si Carol uvědomí, že může být těhotná. Carol a Lynette se snaží zabránit zraněnému gangu, aby odešel a hledal odvetu. Lucy čelí hněvu Carterové, když zjistí, že neví, jak začít IV. Jeanie se ptá Douga, jestli může být PA na plný úvazek pro dětskou ER.
DÍL 5: Maškaráda (Masquerade) - Kerry toleruje hostujícího kandidáta na vedoucího, zatímco čeká na oficiální hlasování. Romano působí na jedenáctileté dívce a zjistí, že je geneticky mužská. Carter rozdělí kolejní párty, ale Lucy a několik opozdilců zůstávají – s nešťastnými výsledky. Mark se dozví, že Jenn se stěhuje do St. Louis a bere s sebou Rachel. Mark a Carol zacházejí s těhotnou schizofrenií.
DÍL 6: Pevné spojení (Stuck on You) - Carter ztratí vousy, když se dva kobercové koberce potáhnou lepidlem. Peter konzultuje hluchého lékaře ohledně Reeseho sluchu. Corday je přidělen jako Bentonův stážista. Kerry slyší další odrazující zprávy ohledně její nabídky na vedoucího ER. Carter ztratí práci RA a nutí ho, aby šel hledat byt. Jeden najde – ve Weaverově suterénu.
DÍL 7: Trable začátečníků (Hazed and Confused) - Corday se dopustí smrtící chyby poté, co byl v pohotovosti téměř 36 hodin. Peter navštíví Dr. Kotlowitze a dostává povzbuzení ohledně kochleárního implantátu pro Reese. Amanda Lee, budoucí potenciální šéf ER, navštěvuje. V důsledku neúspěšného těhotenského pokusu Carol bičuje matku a používá potrat jako prostředek selektivní antikoncepce. Carter a Lucy se hádají, když Carter náhodou použije svůj palmový počítač a zjistí, co si o něm myslí. Označte paniku během záchranného rituálu pro záchranáře.
DÍL 8: Spravedlivý boj (The Good Fight) - Dívka, těžce zraněná a potřebující operaci, sdílí se svým otcem vzácný krevní typ; Když se Lucy vrací do otcovy vyšetřovací oblasti, aby mohla čerpat jeho krev, zjistí, že se zvedl. Poté, co vyčerpal všechny ostatní možnosti, Benton působí na dívku bez krve. Mezitím Carter a Lucy cestovali po městě a snažili se najít otce; narazí na řadu překážek, v neposlední řadě je to pád, při kterém Carter uvolní rameno. S nějakou důkladnou detektivní prací najdou otce – který čekal na zprávy o své dceři v restauraci naproti nemocnici.
DÍL 9: Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (Good Luck, Ruth Johnson) - Carol zachází s chlapcem, který byl zasažen autem, a vypráví příběh o pronásledování, jeho přítel je v tomto procesu zastřelen. Peter pozoruje, že Kotlowitz instaluje kochleární implantát a rozhodne se počkat, než naplánuje operaci pro Reese. Mark večeří s Dr. Lee, novým šéfem ER. Corday navrhuje radikální změny v plánování na konferenci M&M a později se rozhodne přerušit její vztah s Bentonem.
DÍL 10: Tvůrce zázraku (The Miracle Worker) - Carter věří, že našel vánoční zázrak, když dospívající dívka se vzácným krevním typem potřebuje dar orgánů a současně je v nemocnici pacient s mozkem mrtvého se stejným krevním typem. Poté, co byl Jerry svědkem dr. Lee, který prochází skrz Greeneho skříňku, je přesvědčen, že sleduje Marka.
DÍL 11: Nikdo nemá rád Amandu Leeovou (Nobody Doesn't Like Amanda Lee) - Greene končí, když Mark neúmyslně vykopává staré záznamy ze středních škol, které poškozují její kariéru. Carter se snaží zachránit Lucy před Edsonovými zálohy. Peter zachází s vnoučaty doktorky Parksové, která tlumočí pro svou hluchou matku a babičku. Policejní důstojník Reggie Moore požádá Jeanie. Kerry přijme hovor od někoho, kdo tvrdí, že je její matka. Doug dostává pracovní nabídku od Portlandu. Roky po prvním přihlášení je Greene kontaktován NASA jako potenciálním kandidátem na astronauty.
DÍL 12: Dvojitě slepý pokus (Double Blind) - Doyle podá proti Romanovi stížnost na sexuální obtěžování v naději, že doktor Corday půjde o podporu. Lucy zahajuje rotaci operace pod Bentonovým vedením. Oba se chovají k muži, který tvrdí, že je 140 let. Mark odmítá pokračovat v programu NASA. Carol zpochybňuje Lynettovy záměry, když hostuje zdravotní kliniku žen pouze pro afroamerické ženy. Mark jde na netopýra pro Pickmana, když neúmyslně opustí vážně zraněného muže na místě nehody.
DÍL 13: Vše pro Joi (Choosing Joi) - Doug falšuje noviny, aby Joi mohl ošetřovat Rickyho doma. Corday se rozhodne odstoupit od romského vyšetřování sexuálního obtěžování poté, co hrozí odhalením jejího vztahu s Bentonem. Romano je později jmenován úřadujícím náčelníkem ER. Dr. Greene zachází s nigerijským školníkem pro bolesti zad a impotenci. Carol a sestry sledují spoustu psů, když je jejich majitel hospitalizován. Carter diagnostikuje studenta s Hodgkinovou chorobou. Kerry zahajuje hledání svých biologických rodičů.
DÍL 14: Bouře, první část (The Storm: Part 1) - Doug je pověřen prací na stole, Carolova klinika je zavřena kvůli získání počítače PCA pro Rickyho a Greene a Weaver budou čelit budoucím disciplinárním opatřením za to, že Dougovi nedovolí manipulaci s dvojitě slepou studií. Carter a Lucy objevují vzájemnou přitažlivost a slovo se šíří po celé nemocnici. Benton studuje s instruktorem znakového jazyka. Romano začíná svůj první den jako úřadující šéf ER.
DÍL 15: Bouře, druhá část (The Storm: Part 2) - Na cestě přežijí Doug a Jeanie vlastní nehodu. Kerry zastaví Douga v léčbě Jeanie … nebo jiného pacienta. Doug se rozhodne rezignovat a nechat Chicago na severozápad a požádá Carol, aby šla s ním. Rozhodne se proti tomu, ale stejně odejde. Carol odstoupí od provozování kliniky, aby ji Anspaugh udržovala otevřenou. Jeanie zjistí, že mohla mít hepatitidu. Manželka nemocnice Mobalage je pobodána.
DÍL 16: Ztracen v pustině (Middle of Nowhere) - Peter přijímá Romanův návrh a v Minnesotě trvá dva týdny, aby vydělal nějaké peníze navíc. Bohužel, než dostane šanci na odchod, je převeden do backwoodů Mississippi, kde je nemocnice pouze dvoupokojová budova. Peter bojuje s místním rasismem, přináší obtížné dítě a zároveň bojuje s obavami dědečka, že dítě může být černé, a používá neortodoxní metody k záchraně dvou pracovníků s krevetami. Mezitím se v Chicagu zhoršila Jeanieho kondice.
DÍL 17: Klacky a kamení (Sticks and Stones) - Během projíždějícího záchranáře je Carter nucen řídit sanitku, zatímco utekl z nepokojů a neúmyslně přejíždí dospívajícího chlapce. Později je zdravotník zastřelen rozzlobeným davem, který hledá řidiče sanitky. Carol po Dougově odchodu sklesla. Později odhalí, že je těhotná. Kerryho zaujme zraněný zápasník a jeho vztah k jeho otci. Lucy se zamotá s asijskou rodinou, která požaduje jejich matriarchu, o rakovinném nádoru. Jeanie odmítá schůzky s doktorem Bakerem a Reggie a řekne každému, že vidí někoho jiného.
DÍL 18: Místo původu (Point of Origin) - Kerry se snaží zachránit ženu, o které věří, že je její rodnou matkou. Hathaway se rozhodne ponechat Dougovo dítě. Benton a Corday se střetávají s členstvím v ER. Carter je zodpovědný za den, část požadavku pro žádost o hlavní rezidenta.
DÍL 19: Svěcení jara (Rites of Spring) - Carol se obává, že by mohla ztratit své dítě. Corday a Greene se připojují k lékařské konferenci. Carter mentoruje ctižádostivého teenagera. Lucy při psychiatrické rotaci zachází s nadměrným pěstounským dítětem. Jeanie najde svou víru, zatímco se chová ke cti.
DÍL 20: Výpadek (Power) - Carolovo rozhodnutí poslat Dougovi fax o jejím těhotenství je zmařeno výpadky proudu. Personál je v pohotovosti poté, co byl nalezen znásilněný a zbitý pacient v chodbě. Romano prosí Cordaye, aby zůstal v operaci místo traumatu. Carter a Roxanne se rozpadnou. Carter a Lucy zacházejí s feromonovou prodavačkou.
DÍL 21: Odpovědné strany (Responsible Parties) - Lucy přichází do ER do práce, ale je velmi unavená. Greene a Carter zacházejí s nejvíce zraněnými, chlapec trpící třetím stupněm spálí přes 80% jeho těla. Benton přijímá společenství ER trauma. Když se Lucy náhodně zvedne, Carter se stane mírně podezřelým. Carol konečně řekne Dougovi o jejím těhotenství; Kerry to také zjistí. Mark a Elizabeth se přibližují. Carter později zaslechne Randi a řekne Lucy, že její předpis je připraven, zpochybňuje ji a obviňuje ji, že byla na rychlosti, Lucy přiznává, že vzala Ritalina za ADHD od páté třídy. Carter namítá a doporučuje, aby se okamžitě zastavila, když jí je 24 a neměla by užívat léky pro hyperaktivní děti. Lucy řekne Carterové, že o tom bude přemýšlet, ale neměl by zasahovat do jejího podnikání. „Agenti FBI“ přinášejí odstřelovač. Carter odstraní živý šváb z ucha pacienta a šílence.
DÍL 22: Poznat Tě (Getting to Know You) - Lucy má problémy se snahou odejít z Ritalina. Peter se učí, že se Carla chystá přestěhovat do Německa. Kerry najde opuštěného mladíka a přivede ho do ER. Mark a Elizabeth diskutují o jejich vztahu. Jeanie a Reggie se znovu přibližují.

6. série (1999-2000)
DÍL 1: Weaverová to zařídí (Leave It to Weaver) - Romano se stává náčelníkem štábu, když Anspaugh oznámí svůj odchod do důchodu. Weaverová se stane ještě nepopulárnější, když ji Romano jmenuje stálým náčelníkem ER. Když se zasnoubí s Reggie, Jeanie se rozhodne, že chce adoptovat HIV pozitivní dítě. Představují se dva noví zaměstnanci: Luka Kovac, chorvatský lékař měsíčního svitu v ER; a Cleo Finch, dětský rezident v ER. Když pacient vyvolá požární poplach, ER se vrhne do chaosu.
DÍL 2: Poslední pomazání (Last Rites) - Nový rezident druhého roku, který se rád jmenuje „Dr. Dave“, se střetává s téměř všemi, od chirurgického oddělení po zdravotníky. Romano povýšil Cordaye na pozici vedoucího chirurgie. Jeanie se rozhodne vzít si Reggie poté, co její plány na adopci propadly. Carol a Luka ošetřují umírající ženu, která chce vidět kněze. Peter a Carla se setkávají s psychologem o Reese.
DÍL 3: Greene bledne závistí (Greene with Envy) - Lucy a Luka se snaží přesvědčit ženu, že její manžel je nebezpečný. Carterová se snaží být podpůrná, protože Elaine podstoupila mastektomii. Poté, co pro ni Weaver uvedl dobré slovo, Jeanie dočasně přijme dítě Carlos; ona a Reggie se oženili později během dne. Cleo zachází s rodinou, která měla nehodu. Benton mluví se svým právníkem o provedení testu DNA. Mark a Elizabeth tráví svou první noc společně.
DÍL 4: Hříchy otců (Sins of the Fathers) - Po prohlídce a rozhovoru s Cordayem se objeví negativní článek o nemocnici. Malucci se učí lekci soucitu s mužem, který zemřel při nehodě parašutismu. Cleo je hnán vinou poté, co nesprávně diagnostikoval čtyřletého otravu železem, který později zemřel. Carter plánuje setkání s Elaine. Carol zachází s těhotnou servírkou bez pojištění.
DÍL 5: Pravda a důsledky (Truth & Consequences) - Lawrenceina paměť se stále zhoršuje a další zaměstnanci jsou podezřelí. Elaine říká Carterové, že má v úmyslu odjet na pár měsíců do Evropy. Lucy a Carol soutěží o jedno dostupné rehabilitační lůžko, které každý pacient potřebuje. Dr. Dave se dozví o soucitu od dívky, jejíž tvář byla při explozi spálena. Benton se ptá na testování DNA. Jeanieův domácí život se stává hektickým a stará se o své nové dítě.
DÍL 6: Klid divočiny (The Peace of Wild Things) - Jak se výkon Lawrence zhoršuje, Kerry a Mark používají falešného pacienta, aby ho přesvědčili o jeho Alzheimerově chorobě. Carter má potíže s přesvědčením oběti požáru v pečovatelském domě, aby podepsala DNR pro jejího manžela, a později je požádána, aby předstírala diagnózu pro rodinu bez pojištění. Carol se stále vměšuje do Megova života a nechala ji zatknout, aby mohla být detoxikována. Cleo je obviňován z výbuchu v šicí místnosti, což by ve skutečnosti mohla být chyba Dr. Dave.
DÍL 7: Smutný případ (Humpty Dumpty) - Corday překračuje etické linie, aby zachránil život násilníka, zatímco Kovac a Weaver horečně pracují na záchraně ženy, kterou znásilnil. Lucy lituje, že nechal ředitele sboru opustit nemocnici. Cleo zachází s alkoholickým teenagerem. Dr. Lawrence zachrání život před odjezdem, aby mohl žít se svým synem. Weaver najímá Kovac jako nového účastníka ER. Carol navštíví Meg, která má nyní svého syna a připravuje se na vězení.
DÍL 8: Velké očekávání (Great Expectations) - Carol jde do práce ve vlaku El. Luka se s ní děje a pomáhá jí do ER. Vydá tam jedno dvojče a poté je převezena do mateřství, kde se o ni stará OB sestra Abby Lockhart. Dr. Coburn vydává druhé dvojče nouzovou c-sekcí. Mark opustí svou večeři díkůvzdání v Elizabeth's, aby se stal Caroliným porodním trenérem, a nechal Elizabeth se svým nevrlým otcem a poněkud mrzutou Rachel, která nečekaně zažila její první menstruace. V ER se Luka stará o starou ženu, která umírá na to, co se stane její narozeniny. Dr. Dave pomáhá Carterovi při diagnostice velmi vzácného onemocnění a odhaluje, že šel do lékařské fakulty v Grenadě.
DÍL 9: Jak Finchová pokazila Vánoce (How the Finch Stole Christmas) - Corday se snaží přesvědčit Deana Rollinsa, aby provedl operaci na noze. Carter rozdává tajné Santa dárky ER jako součást výměny zbraní za hračky. Když Kate s horečkou sestoupí, Carol vezme dvojčata do ER, kde se o ně Luka stará. Alkoholický teenager Chad Kottmeier se vrací; Cleo vstoupí do zařízení na ošetření alkoholu a vezme ho pryč od své matky. Carla řekne Bentonovi, že Reese zůstane v Chicagu, protože její manžel ztratil převod zaměstnání.
DÍL 10: Rodinné vazby (Family Matters) - Bývalý student medicíny Deb Chen, nyní známý jako Jing-Mei Chen a také plnohodnotný lékař, se vrací do ER. První den ona a Carter pomáhají mladé Jane Doe přivést k panhandlingu. Corday se snaží donutit Deana Rollinsa, aby odhalil umístění jiného těla. Požádá ji, aby ukončila své utrpení. Kovac se snaží pomáhat dvěma bratřím, z nichž jeden je mentálně napadán. Finch zachází s mladým teenagerem, který na své desce může mít příliš mnoho. Dr. Dave se snaží opravit Weaverovo auto a musí rozbít špatné zprávy mladému dítěti.
DÍL 11: Putovní srdce (The Domino Heart) - Carter a Chen nesouhlasí s léčbou starší ženy a její pečovatelské dcery. Mark se snaží pomoci urážlivému homosexuálnímu páru. Carol má potíže s úpravou po návratu z mateřské dovolené. Dr. Dave zmizel ze své cesty, aby zavřel nelegální lékárnu. Luka zachází s některými cirkusovými umělci. ER trpí nedostatkem vody. Benton požádá Cleo.
DÍL 12: Abby Road (Abby Road) - Chřipková chyba zametá ER. Carter se snaží pomoci dítěti se svalovou dystrofií, zatímco Cleo zachází s dítětem, které si do sebe vstřikuje hormony. Corday zjistí, že její matka přijde do města, a pak se rozhodne zaplatit jí návštěvu. Lucy zachází s umírajícím bezdomovcem. Benton a Romano se střetávají s léčbou chirurgického případu. Luka a Carol léčí mladého chlapce, jehož matka mu injekčně podává fyziologický roztok, aby provedli chirurgické zákroky.
DÍL 13: Nosím Tě v srdci (Be Still My Heart) - Ukázalo se však, že je to těžký den, když se Chen a Malucci střetávají s léčbou pacienta, rodiče dvou malých dětí zemřou při dopravní nehodě, Lucy a Carterová léčí studenta práva, o kterém věří, že může mít duševní problémy, Romano a Elizabeth operovat … na jeho psa, a Abby se dozví, že ne všechny případy ER mají šťastné konce, když léčí umírající starší ženu. Mark a Elizabeth chodí na dvojité rande s matkou a jeho otcem. Na konci dne byla personální party nevědomá, že Carterová i Lucy byli Lucyho pacienta bodnuti.
DÍL 14: Vše v rodině (All in the Family) - Oba jsou zpracováni při traumatu a poté jsou operováni v chirurgii. Lucyova zranění vypadají vážně, když je třeba jí otevřít hrudník. Kvůli Anspaughovu rychlému myšlení Carter přežije, ale Corday a Romano nejsou schopni zachránit Lucy, která hodí ER do devastace. Cleo je nucen otevřít crackerovi lidskou hruď, aby zachránil svůj život, když není k dispozici žádný chirurg, a to k Bentonovu zděšení. Útočník Lucy a Carterové je nalezen poté, co je zasažen autem, a je přijat do Psych se schizofrenií.
DÍL 15: Trpělivost, paciente (Be Patient) - Corday zjistí, že její matka a David Greene strávili noc spolu. Greene později zjistí, že jeho otec má rakovinu plic. Lucy matka navštíví ER, aby vyprázdnila skříňku své dcery a navštívila Carterovou, která získává sílu a zotavuje se. Abby jde za Weaverovým zády s pacientem na střevní instinkt. Luka je svědkem dopravní nehody a spěchá oběť do ER v instalatérském kamionu. Carol musí říct promiskuitnímu, sexuálně aktivnímu 14letému muži, že má rakovinu děložního čípku.
DÍL 16: Pod kontrolou (Under Control) - Carter se vrací do práce a později navštěvuje svou babičku. Carol se zabývá neustálými telefonními hovory ze své chůvy. Abby se dopustí chyby u pacienta a stojí ho za život. Dr. Dave jí cereálie s Carolovým mateřským mlékem z pánve na zvracení.
DÍL 17: V rámci možností (Viable Options) - Carter se dostane do potíží, když pacient, kterého propustil z pojistných důvodů, se vrátí do nemocnice blízko smrti. Weaver je pozastaven po neuposlechnutí přímého rozkazu od Romana ohledně péče o mentálně postiženou dívku. Kovac a Corday čelí stmívání možných ledvinových přijímačů, ale Luka má problém s tím, kdo to dostane. Cleo a Benton snášejí Romanovo zloby za to, že si podepisovali chaotický recept, který muže téměř zabil; později mají sex na schodech u ní. Chen čelí některým osobním překážkám při léčbě muže, který odmítá říct své dceři o jeho genetickém stavu.
DÍL 18: Dokonalý soulad (Match Made in Heaven) - Caroliny dívky začínají s péčí o děti a Markovi prozradí, že ji Doug požádal, aby se znovu přestěhovala do Seattlu. Cleo žádá Bentona, aby zrušil Cordayovu chirurgickou radu týkající se dospívajícího, který byl při autonehodě. Romano převezme kontrolu nad ER po Weaverově pozastavení. Kovac zachází s mužem trpícím úzkostnými útoky z jeho blížícího se rozvodu. Abby zachází s matkou s pěti dětmi, které jsou znovu těhotné a zvažují potrat. ER dostane dopis pro Lucy, informující ji, že se shodovala s psychologickým oddělením okresního generála.
DÍL 19: Nejrychlejší rok (The Fastest Year) - Carter je sužován záblesky z jeho útoku a navštěvuje Samantha Sobricki ve snaze získat nějaký přehled o tom, proč Paul mohl opustit rukojeť. Carol a Luka tráví den ve městě nakupováním ojetého vozu a jsou vtaženi do polibku. Weaver se vrací ze svého pozastavení. Abby zachází s mladou dívkou, která potřebuje transplantaci kostní dřeně, ale jejíž matka to pro otce nedovolí. Benton a Finch mají snídani se svou sestrou, kde Jackie řekne Petrovi, že Cleo o něm není vážný.
DÍL 20: Příběh nekončí (Loose Ends) - Carter se pohřbí ve své práci, aby vzal na vědomí své problémy, dostal se pod palbu od Weavera a Kovace, když se postavil proti ER politice a sám provedl proceduru ICU. Luka mezitím má své vlastní problémy, když ho Benton postaví před špatné sledování pacienta. Pokouší se také o romantiku Carol, která je rozptylována od své práce příchodem narozeninového dárku od Douga. Chen lobuje Romana za genetické testování u všech novorozenců a je nucen ho vydírat, aby podepsal petici. Corday se snaží pomoci anorexické dívce, která je rozhodnuta opustit nemocnici. Malucci zjistí, že oběť nehody sexuálně zneužívala svou šestiletou dceru. David Greene umírá ve spánku, ale ne dříve, než dal Cordayovi perlový náhrdelník své zesnulé manželky a řekl svému synovi, že je na něj pyšný.
DÍL 21: Tak sladký žal (Such Sweet Sorrow) - Carterova duševní stabilita se zhoršila do bodu, kdy téměř zabil ženu. Chen si všimne a řekne Markovi obavy, že Carter je bipolární. Weaver pokračuje na válečné stezce poté, co si všiml zaměstnanců, kteří ve své práci provádějí zkratky, včetně Abby, která předčasně propustí ženu bez provedení dalších testů. Corday nabízí Maluccimu vytrvalé posouzení jeho výkonu. Mark se připravuje pochovat svého otce a těší se společnosti jeho dcery.
DÍL 22: May Day (May Day) - Kovac a Benton jsou spěcháni na místo školní střelby, kde nesouhlasí s tím, kdo je kritičtější: zraněný střelec nebo jedna z jeho obětí. Kovac později zachází s těžce těhotným teenagerem, který nevěděl, že je těhotná, a odmítá část C, aby zachránil život dítěte. Poté, co Abby chytí Carterovou injekci pacientovy zbylé bolesti proti bolesti na zápěstí, se Kerry, Mark, Benton, Chen a Anspaugh snaží přesvědčit, aby vyhledal odbornou pomoc.

 

7. série (2000-2001)
DÍL 1: Návrat domů (Homecoming) - Benton odhodí Carterovou při rehabilitaci v Atlantě. O tři měsíce později, stávka ve vazbě ztěžuje život v ER. Chen zjistí, že je těhotná. Carter se chystá opustit rehabilitaci. Benton rozhovory s Romanem o chirurgické ošetřovatelské pozici; později to dostane. Carter podniká pomalou cestu zpět do Chicaga a je zatčen kvůli kouření v toaletách letadla. Kvůli tomu, že její bývalý manžel nezaplatil školné, nemůže Abby pokračovat v lékařské škole až do začátku příštího čtvrtletí a konfrontuje svého bývalého manžela na driving range, čímž vytváří velkou scénu. ER je zaplaven účastníky nepokojů na fotbalovém zápase na střední škole. Carter dorazí na ER a okamžitě odejde.
DÍL 2: Písek a voda (Sand and Water) - Benton a Romano se střetávají s nepříjemným bezdomovcem, který znovu vyžaduje rozsáhlé léčení, které vyplývá z jeho chronického opovržení, aby si udržel své dialyzační schůzky. Weaver a Kovac jsou bezmocní pomáhat vážně komatózní ženě, jejíž dlouholetý partner není právně zmocněn rozhodovat o její péči.
DÍL 3: Mars útočí (Mars Attacks) - Corday a Greene se snaží vyřešit nedostatek chirurga. Benton zjistí, že Romano ho minulý týden propustil za své činy. Weaver nabízí Abby pozici jako zdravotní sestra na plný úvazek. Abby později zasadí na Kovac improvizovaný smooch. Různé podivné pacienty dorazí na ER po kolapsu paprsku na sci-fi konvenci. Doktor Dave vyjde ze své cesty, aby zjistil, kdo je otcem Chenova dítěte. Pacient se „spontánním lidským spalováním“ vzplane.
DÍL 4: Bentonovo rozhodnutí (Benton Backwards) - Bentonův synovec Jesse přichází na ER po boji ve škole. Střelba v ER přerušuje první den Carterovy léčby pacientů s traumatem. Chen zachází s umírajícím mladým chlapcem, jehož matka pro něj chce operaci, bez ohledu na výsledek. Kovac a Abby jdou na rande, které je přerušeno, když jsou propuštěni. Luka pak porazil lupič k smrti. Greene zachází se soutěžními průvodci krásy a je také Malucci zařazen do hokejové hry. Weaver zachází s pacientem s demencí, který byl AWOL 50 let.
DÍL 5: Podivný let (Flight of Fancy) - Greene letí do Indiany, aby přijala pacienta po transplantaci srdce. Zpáteční let však trpí několika problémy. S Greene v Indianě, Weaverem v den volna a Kovac chybí, Romano dává Bentonovi na starosti ER. Carter zachází s HIV s dospívajícím, který dosud nebyl informován o svém stavu. Luka hledá identitu toho zloděje, kterého zabil. S Abby se později setkali ve svém hotelovém pokoji.
DÍL 6: Návštěva (The Visit) - uka odfoukne Abby a již zdůrazněná Abby se musí vypořádat s neočekávanou návštěvou odcizené matky, která nebere léky předepsané pro její bipolární poruchu. Corday, dychtivý odejít z práce na dovolenou s Greene, činí špatné chirurgické rozhodnutí; poté, co ona odejde, její pacient má pooperační komplikace. Bentonův synovec je zastřelen a zemře. Benton slyší, jak Malucci označují svého pozdního synovce jako „bangera“ a Benton ho bije. Chen se rozhodne dát své dítě k adopci a navštívit otce dítěte, zdravotní sestru Franka Bacona. Luka obviňuje otce těhotné dívky, že ji bil.
DÍL 7: Zachraň mě (Rescue Me) - Když Weaver přijme pozvání dr. Legaspi na večeři, Weaver zjistí, že špatně pochopila záměry Legaspi. Carter se snaží najít narkomana, který opustil nemocnici proti lékařské pomoci. Chenova matka navštěvuje ER a zve ji na večeři, i když ji překvapí Chenino těhotenství a beze slov, když jí Chen řekne, že otec je černý. Greene zjistí, že má mozkový nádor. Corday je žalován pro zanedbání péče panem Pattersonem, pacientkou, jejíž chirurgie se vrhla, aby mohla začít svou dovolenou, a později zjistí, že je těhotná. Carter zachrání Abbyho po výbuchu ve zkušebně tři.
DÍL 8: Starý známý rituál (The Dance We Do) - Při pracovním pohovoru v obchodním domě její matka způsobuje narušení a později uprchne z města. Benton zachází s Jesseho přítelkyní, která mluví s policii o Jesseho zabijácích a později k němu přichází o pomoc poté, co se na ni dostane zásah. Corday podstoupí vyčerpávající depozit pro soud pana Pattersona a lži, aby se zachránil. Greene zjistí, že jeho nádor je nefunkční a později má záchvaty. Nakonec se rozhodne říct Cordayovi o svém stavu.
DÍL 9: Během porodu má Chen druhé myšlenky na to, aby se vzdala svého dítěte k adopci, což je rozhodnutí komplikované přítomností adoptivních rodičů v nemocnici. Nejkrásnější ze všech darů (The Greatest of Gifts) - S obrovským nedostatkem spánku je Carter zavolán zpět do County, aby se choval jako Chenův trenér, a později je v pokušení použít Vicodina, aby odstranil náskok. Finch a Benton se setkávají s potížemi při snaze udržet Kyneshu skrytou před gangem. Benton uklidňuje malou holčičku, kterou cítí její rodiče. Legaspi vysadí polibek na Weavera. Greene a Corday stráví den v New Yorku hledáním pomoci pro svůj mozkový nádor. Weaver má škytavky po celou epizodu a snaží se je zastavit několika návrhy.
DÍL 10: Stav mysli (Piece of Mind) - Na Silvestra se otec zraněný při autonehodě nebojí o své zdraví, pouze o syna. Jeho syn je v pořádku, ale trpí komplikacemi a vyžaduje operaci, ale bude také v pořádku. Greene podstupuje experimentální operaci mozku v New Yorku s Cordayem po jeho boku.
DÍL 11: Kámen, nůžky, papír (Rock, Paper, Scissors) - Kovac se zchází s biskupem, který upadl a zpochybnil Lukovu víru. Abby tlačí na Carterovou, aby řekla Weaverovi o Vicodinu, kterého skoro vzal. Abby mu později řekla, že už nemůže být jeho sponzorem. Poté, co je Kynesha umístěn s pěstounskou rodinou, Benton a Finch objevují svůj domov, který ji rozbil. Cordayův nedbalostní oblek je vyřešen; Pan Patterson ji později navštívil v nemocnici a způsobil panice Elizabeth panice s jiným pacientem. Weaver a Legaspi se dělí na osobní a profesionální záležitosti. Carter léčí ženu pašující drogy tím, že spolkne kondom plný kokainu.
DÍL 12: Kapitulace (Surrender) - Také Luka bojuje o to, aby povolala úřady o nezákonné manufaktuře, která zaměstnává jednoho z jeho pacientů, což způsobuje, že majitelé zapálili místo. Greene se vrací do práce, ale míchá jeho zájmena a označuje pacientku jako „ona“. Corday během operace znovu zamrzne, ale dokáže překonat její obavy. Romano mluví Bentona, aby se ujal funkce krajského ředitele rozmanitosti. V návaznosti na jeho Vicodinův lístek je Carterovi zakázáno předepisovat léky. Později navštívil Chase ve svém domě a připustil jeho závislost. Abby zachází se dvěma nadrženými starými muži.
DÍL 13: Buď vůle tvá (Thy Will Be Done) - Biskup Stewart se vrací a hledá léky proti bolesti od Luky, která má také plné ruce práce s rodiči 16letého, který nechce jinou transplantaci srdce.
DÍL 14: Procházka v lesích (A Walk in the Woods) - Weaver tráví večer s Legaspi a jejími lesbickými přáteli. Benton se snaží získat uchazeče o doktora mladého studenta medicíny poté, co se dozvěděl, že byl přijat pouze díky pozitivní akci. Biskup Stewart se vrací v ještě horším stavu.
DÍL 15: Křižovatka (The Crossing) - Carter a Luka jsou povoláni na scénu hlavního vlakového vraku, kde je Carter nucen provést dvojitou amputaci nohou sám, když Corday začne trpět kontrakcemi.
DÍL 16: Hon na čarodějnice (Witch Hunt) - Abby na chvíli opustí dítě v místnosti a zmizí z nemocnice. Poté, co strávila noc na svém místě, je Carter v šoku, když zjistí, že Rena je 19letý vysokoškolák. Greene získá své kompetenční výsledky. On a Malucci léčí mladého chlapce, který si injekčně užívá steroidy, které se bojí svého otce. Legaspi je obviněn ze sexuálního pochybení teenagerem, který způsobil krach vlaku, což vedlo Weavera k obavám, že bude odhalen jejich osobní vztah.
DÍL 17: Přežijí jen silní jedinci (Survival of the Fittest) - Peter a Cleo mohou být na vině, když policista střílí a zabije starou ženu s demencí.
DÍL 18: Aprílové počasí (April Showers) - Mark musí překonat četné překážky, většinou související s počasím, aby se dostal do kostela, aby se oženil s Elizabeth, která je uvízlá s oběma svými hašteřícími, rozvedenými rodiči. Abby má nachlazení, ale nemůže opustit nemocnici, protože většina sester je na svatbě.
DÍL 19: Loď odplouvá (Sailing Away) - Carter a Abby podnikli výlet do Oklahomy, aby vyzvedli Maggie, která se zamkla v motelu; pak ukradne prášky na spaní z obchodu se zbožím a pokusí se o sebevraždu. Rena vyhodí Carterovou po telefonu.
DÍL 20: Strach ze ztráty svobody (Fear of Commitment) - Abby jde před soud, aby pro její matku hájila 90denní psychické pozdržení. Její matka je propuštěna a později se objeví v Abbyově bytě, kde Luka vaří romantickou večeři pro sebe a Abby. Malucci volá kněze, aby provedl exorcismus.
DÍL 21: Srdce na pravém místě (Where the Heart Is) - Abby je ochablá, když Maggie odhalí své plány vrátit se zpět do svého rodiště v Minneapolis.Abby odhalí své matce, že byla jednou těhotná, ale měla potrat, vyděšená genetickou možností, že se ona nebo její dítě stane bipolární.
DÍL 22: Běsnění (Rampage) - Otec týraného chlapce, kterého Mark minulý týden zacházel, pokračuje ve střelbě po celém městě a hledá někoho, kdo by byl spojen s umístěním jeho syna do pěstounské péče.

 

 

 
V českém znění:

1.SÉRIE
V českém znění: Miroslav Donutil - Anthony Edwards (Dr. Mark Greene), Jan Kanyza - George Clooney (Dr. Doug Ross), Miluše Šplechtová - Sherry Stringfield (Dr. Susan Lewisová), Vladislav Beneš - Noah Wyle (John Carter), Miroslava Pleštilová - Julianna Margulies (Carol Hathawayová), Pavel Soukup - Eriq La Salle (Dr. Peter Benton), Jaromír Meduna - Abraham Benrubi (Jerry Markovic), Miriam Kantorková - Yvette Freeman (Haleh Adamsová), Jaroslava Obermaierová - Ellen Crawford (Lydia Wrightová), Monika Žáková - Lily Mariye (Lily Jarviková), Radka Stupková - Laura Cerón (Chuny Marquezová), Bohdan Tůma - Deezer D (Malik McGrath), Jan Hrušínský - William H. Macy (Dr. David Morgenstern), Alena Procházková - Gloria Reuben (Jeanie Bouletová), Petr Svoboda - John Terry (Dr. David 'Div' Cvetic), Jiří Kvasnička - Glenn Plummer (Timmy Rawlins), Oldřich Vlach - Michael Ironside (Dr. William 'Wild Willy' Swift), Růžena Merunková - CCH Pounder (Dr. Angela Hicksová), Dana Černá - Lisa Zane (Diane Leedsová), Helena Dytrtová - Kathleen Wilhoite (Chloe Lewisová), Magdaléna Reifová - Ming-Na (Dr. Jing-Mei Chenová), Tomáš Juřička - Ving Rhames (Walter Robbins), Olga Želenská - Khandi Alexander (Jackie Robbinsová), Karel Richter - Troy Evans (Frank Martin), Dalimil Klapka - Carmen Argenziano (Howard Davis), Aleš Procházka - Tobin Bell, Rick Rossovich (správce nemocnice, Dr. John 'Tag' Taglieri)

2.SÉRIE
V českém znění: Miroslav Donutil - Anthony Edwards (Dr. Mark Greene), Jan Kanyza - George Clooney (Dr. Doug Ross), Miluše Šplechtová - Sherry Stringfield (Dr. Susan Lewisová), Vladislav Beneš - Noah Wyle (John Carter), Miroslava Pleštilová - Julianna Margulies (Carol Hathawayová), Pavel Soukup - Eriq La Salle (Dr. Peter Benton), Jaromír Meduna - Abraham Benrubi (Jerry Markovic), Miriam Kantorková - Yvette Freeman (Haleh Adamsová), Jaroslava Obermaierová - Ellen Crawford (Lydia Wrightová), Monika Žáková - Lily Mariye (Lily Jarviková), Radka Stupková - Laura Cerón (Chuny Marquezová), Bohdan Tůma - Deezer D (Malik McGrath), Jan Hrušínský - William H. Macy (Dr. David Morgenstern), Zuzana Skalická - Laura Innes (Dr. Kerry Weaverová), Alena Procházková - Gloria Reuben (Jeanie Bouletová), Dalimil Klapka - Ron Rifkin (Dr. Carl Vucelich), Jaroslav Horák - Ving Rhames (Walter Robbins), Zuzana Hykyšová - Khandi Alexander (Jackie Robbinsová)

3.SÉRIE
V českém znění: Miroslav Donutil - Anthony Edwards (Dr. Mark Greene), Jan Kanyza - George Clooney (Dr. Doug Ross), Miluše Šplechtová - Sherry Stringfield (Dr. Susan Lewisová), Vladislav Beneš - Noah Wyle (Dr. John Carter), Miroslava Pleštilová - Julianna Margulies (Carol Hathawayová), Alena Procházková - Gloria Reuben (Jeanie Bouletová), Zuzana Skalická - Laura Innes (Dr. Kerry Weaverová), Pavel Soukup - Eriq La Salle (Dr. Peter Benton), Jaromír Meduna - Abraham Benrubi (Jerry Markovic), Miriam Kantorková - Yvette Freeman (Haleh Adamsová), Jaroslava Obermaierová - Ellen Crawford (Lydia Wrightová), Monika Žáková - Lily Mariye (Lily Jarviková), Radka Stupková - Laura Cerón (Chuny Marquezová), Bohdan Tůma - Deezer D (Malik McGrath), Jan Hrušínský - William H. Macy (Dr. David Morgenstern), Michal Pavlata - John Aylward (Dr. Donald Anspaugh), Petr Rychlý - Harry Lennix (Dr. Greg Fischer), Lucie Svobodová - Jorja Fox (Dr. Maggie Doyleová), Tereza Chudobová - Maria Bello (Dr. Anna Del Amicová), Olga Želenská - Khandi Alexander (Jackie Robbinsová), Karel Urbánek - Ving Rhames (Walter Robbins), Martin Velda - Omar Epps (Dr. Dennis Gant), Michal Jagelka - Ewan McGregor (Duncan Stewart)

4.SÉRIE
V českém znění: Miroslav Donutil - Anthony Edwards (Dr. Mark Greene), Jan Kanyza - George Clooney (Dr. Doug Ross), Vladislav Beneš - Noah Wyle (Dr. John Carter), Miroslava Pleštilová - Julianna Margulies (Carol Hathawayová), Alena Procházková - Gloria Reuben (Jeanie Bouletová), Zuzana Skalická - Laura Innes (Dr. Kerry Weaverová), Tereza Chudobová - Maria Bello (Dr. Anna Del Amicová), Marcela Nohýnková - Alex Kingston (Dr. Elizabeth Cordayová), Pavel Soukup - Eriq La Salle (Dr. Peter Benton), Jaromír Meduna - Abraham Benrubi (Jerry Markovic), Miriam Kantorková - Yvette Freeman (Haleh Adamsová), Jaroslava Obermaierová - Ellen Crawford (Lydia Wrightová), Monika Žáková - Lily Mariye (Lily Jarviková), Radka Stupková - Laura Cerón (Chuny Marquezová), Bohdan Tůma - Deezer D (Malik McGrath), Michal Pavlata - John Aylward (Dr. Donald Anspaugh), Jan Hrušínský - William H. Macy (Dr. David Morgenstern), Ladislav Frej - Clancy Brown (Dr. Ellis West), Lucie Svobodová - Jorja Fox (Dr. Maggie Doyleová), Stanislava Jachnická - Khandi Alexander (Jackie Robbinsová), Martin Velda - Paul McCrane (Dr. Robert Romano), Helena Brabcová - Lisa Edelstein (Aggie Ortonová)

5.SÉRIE
V českém znění: Miroslav Donutil - Anthony Edwards (Dr. Mark Greene), Jan Kanyza - George Clooney (Dr. Doug Ross), Vladislav Beneš - Noah Wyle (Dr. John Carter), Miroslava Pleštilová - Julianna Margulies (Carol Hathawayová), Alena Procházková - Gloria Reuben (Jeanie Bouletová), Zuzana Skalická - Laura Innes (Dr. Kerry Weaverová), Marcela Nohýnková - Alex Kingston (Dr. Elizabeth Cordayová), Dana Černá - Kellie Martin (Lucy Knightová), Pavel Soukup - Eriq La Salle (Dr. Peter Benton), Jaromír Meduna - Abraham Benrubi (Jerry Markovic), Miriam Kantorková - Yvette Freeman (Haleh Adamsová), Jaroslava Obermaierová - Ellen Crawford (Lydia Wrightová), Monika Žáková - Lily Mariye (Lily Jarviková), Radka Stupková - Laura Cerón (Chuny Marquezová), Bohdan Tůma - Deezer D (Malik McGrath), Michal Pavlata - John Aylward (Dr. Donald Anspaugh), Lucie Svobodová - Jorja Fox (Dr. Maggie Doyleová), Martin Velda - Paul McCrane (Dr. Robert Romano)

6.SÉRIE
V českém znění: Miroslav Donutil - Anthony Edwards (Dr. Mark Greene), Vladislav Beneš - Noah Wyle (Dr. John Carter), Miroslava Pleštilová - Julianna Margulies (Carol Hathawayová), Alena Procházková - Gloria Reuben (Jeanie Bouletová), Zuzana Skalická - Laura Innes (Dr. Kerry Weaverová), Marcela Nohýnková - Alex Kingston (Dr. Elizabeth Cordayová), Dana Černá - Kellie Martin (Lucy Knightová), Martin Velda - Paul McCrane (Dr. Robert Romano), Jiří Dvořák - Goran Visnjic (Dr. Luka Kovac), Barbora Munzarová - Michael Michele (Dr. Cleo Finchová), Hana Ševčíková - Ming-Na (Dr. Jing-Mei Chenová), Pavel Soukup - Eriq La Salle (Dr. Peter Benton), Magdaléna Reifová - Maura Tierney (Dr. Abby Lockhartová), Miriam Kantorková - Yvette Freeman (Haleh Adamsová), Jaroslava Obermaierová - Ellen Crawford (Lydia Wrightová), Monika Žáková - Lily Mariye (Lily Jarviková), Radka Stupková - Laura Cerón (Chuny Marquezová), Bohdan Tůma - Deezer D (Malik McGrath), Filip Jančík - Erik Palladino (Dr. Dave Malucci), Michal Pavlata - John Aylward (Dr. Donald Anspaugh), Miloš Hlavica - Sam Anderson (Dr. Jack Kayson), Marcel Vašinka - John Doman (Dr. Carl Deraad), Pavel Trávníček - Alan Alda (Dr. Gabriel Lawrence), Dagmar Čárová - Rebecca De Mornay (Elaine Nicholsová), Antonín Molčík - Troy Evans (Frank Martin), Zdeněk Podhůrský - Steven Culp (Dr. Charles Cameron), Jan Kanyza - George Clooney (Dr. Doug Ross)

7.SÉRIE
V českém znění: Miroslav Donutil - Anthony Edwards (Dr. Mark Greene), Vladislav Beneš - Noah Wyle (Dr. John Carter), Zuzana Skalická - Laura Innes (Dr. Kerry Weaverová), Marcela Nohýnková - Alex Kingston (Dr. Elizabeth Cordayová), Martin Velda - Paul McCrane (Dr. Robert Romano), Jiří Dvořák - Goran Visnjic (Dr. Luka Kovac), Magdaléna Reifová - Maura Tierney (Dr. Abby Lockhartová), Barbora Munzarová - Michael Michele (Dr. Cleo Finchová), Filip Jančík - Erik Palladino (Dr. Dave Malucci), Hana Ševčíková - Ming-Na (Dr. Jing-Mei Chenová), Pavel Soukup - Eriq La Salle (Dr. Peter Benton), Miriam Kantorková - Yvette Freeman (Haleh Adamsová), Jaroslava Obermaierová - Ellen Crawford (Lydia Wrightová), Monika Žáková - Lily Mariye (Lily Jarviková), Radka Stupková - Laura Cerón (Chuny Marquezová), Bohdan Tůma - Deezer D (Malik McGrath), Antonín Molčík - Troy Evans (Frank Martin), Michal Pavlata - John Aylward (Dr. Donald Anspaugh), Martin Zahálka - Mark Valley (Richard Lockhart), Saša Rašilov - Wentworth Miller (Mike Palmieri)

8.SÉRIE
V českém znění: Miroslav Donutil - Anthony Edwards (Dr. Mark Greene), Vladislav Beneš - Noah Wyle (Dr. John Carter), Zuzana Skalická - Laura Innes (Dr. Kerry Weaverová), Marcela Nohýnková - Alex Kingston (Dr. Elizabeth Cordayová), Martin Velda - Paul McCrane (Dr. Robert Romano), Jan Šťastný - Goran Visnjic (Dr. Luka Kovac), Magdaléna Reifová - Maura Tierney (Dr. Abby Lockhartová), Miluše Šplechtová - Sherry Stringfield (Dr. Susan Lewisová), Stanislava Jachnická - Michael Michele (Dr. Cleo Finchová), Filip Jančík - Erik Palladino (Dr. Dave Malucci), Hana Ševčíková - Ming-Na (Dr. Jing-Mei Chenová), Pavel Soukup - Eriq La Salle (Dr. Peter Benton), Antonín Molčík - Troy Evans (Frank Martin), Jaromír Meduna - Abraham Benrubi (Jerry Markovic), Miriam Kantorková - Yvette Freeman (Haleh Adamsová), Jaroslava Obermaierová - Ellen Crawford (Lydia Wrightová), Monika Žáková - Lily Mariye (Lily Jarviková), Radka Stupková - Laura Cerón (Chuny Marquezová), Bohdan Tůma - Deezer D (Malik McGrath), Jan Maxián - Sharif Atkins (Michael Gallant), Filip Švarc - Mekhi Phifer (Dr. Gregory Pratt), Michal Pavlata - John Aylward (Dr. Donald Anspaugh), Pavel Vondra - Lance Barber (Howard Norden)

9.SÉRIE
V českém znění: Vladislav Beneš - Noah Wyle (Dr. John Carter), Zuzana Skalická - Laura Innes (Dr. Kerry Weaverová), Filip Švarc - Mekhi Phifer (Dr. Gregory Pratt), Marcela Nohýnková - Alex Kingston (Dr. Elizabeth Cordayová), Jan Šťastný - Goran Visnjic (Dr. Luka Kovac), Magdaléna Reifová - Maura Tierney (Dr. Abby Lockhartová), Miluše Šplechtová - Sherry Stringfield (Dr. Susan Lewisová), Hana Ševčíková - Ming-Na (Dr. Jing-Mei Chenová), Jan Maxián - Sharif Atkins (Michael Gallant), Martin Velda - Paul McCrane (Dr. Robert Romano), Antonín Molčík - Troy Evans (Frank Martin), Jaromír Meduna - Abraham Benrubi (Jerry Markovic), Miriam Kantorková - Yvette Freeman (Haleh Adamsová), Monika Žáková - Lily Mariye (Lily Jarviková), Radka Stupková - Laura Cerón (Chuny Marquezová), Bohdan Tůma - Deezer D (Malik McGrath), Petr Pospíchal - Sam Anderson (Dr. Jack Kayson), Jan Vondráček - Don Cheadle (Paul Nathan), Jana Páleníčková - Leslie Bibb (Erin Harkinsová), Valérie Zawadská - Sally Field (Maggie Wyczenskiová), Daniel Dítě - Bruno Campos (Dr. Eddie Dorset), Michal Pavlata - John Aylward (Dr. Donald Anspaugh), Nela Boudová - Lake Bell (Jody Holmesová), Daniel Margolius - Amaury Nolasco (Ricky), Inka Šecová - Shirley Knight (paní Burkeová)

10.SÉRIE
V českém znění: Vladislav Beneš - Noah Wyle (Dr. John Carter), Zuzana Skalická - Laura Innes (Dr. Kerry Weaverová), Filip Švarc - Mekhi Phifer (Dr. Gregory Pratt), Marcela Nohýnková - Alex Kingston (Dr. Elizabeth Cordayová), Jan Šťastný - Goran Visnjic (Dr. Luka Kovac), Magdaléna Reifová - Maura Tierney (Dr. Abby Lockhartová), Miluše Šplechtová - Sherry Stringfield (Dr. Susan Lewisová), Hana Ševčíková - Ming-Na (Dr. Jing-Mei Chenová), Jan Maxián - Sharif Atkins (Michael Gallant), Martin Velda - Paul McCrane (Dr. Robert Romano), Tereza Duchková - Linda Cardellini (Samantha Taggartová), Ladislav Potměšil - Troy Evans (Frank Martin), Ivo Novák - Scott Grimes (Dr. Archie Morris), Jaromír Meduna - Abraham Benrubi (Jerry Markovic), Jitka Ježková - Parminder Nagra (Dr. Neela Rasgotra), Zbyšek Pantůček - Daniel Dae Kim (Ken Sung), Michal Pavlata - John Aylward (Dr. Donald Anspaugh)

11.SÉRIE
V českém znění: Vladislav Beneš - Noah Wyle (Dr. John Carter), Magdaléna Reifová - Maura Tierney (Dr. Abby Lockhartová), Filip Švarc - Mekhi Phifer (Dr. Gregory Pratt), Marcela Nohýnková - Alex Kingston (Dr. Elizabeth Cordayová), Jan Šťastný - Goran Visnjic (Dr. Luka Kovac), Miluše Šplechtová - Sherry Stringfield (Dr. Susan Lewisová), Hana Ševčíková - Ming-Na (Dr. Jing-Mei Chenová), Jitka Ježková - Parminder Nagra (Dr. Neela Rasgotra), Tereza Duchková - Linda Cardellini (Samantha Taggartová), Radek Hoppe - Shane West (Dr. Ray Barnett), Zuzana Skalická - Laura Innes (Dr. Kerry Weaverová), Jan Maxián - Sharif Atkins (Michael Gallant), Otakar Brousek ml. - Leland Orser (Dr. Lucien Dubenko), Ladislav Potměšil - Troy Evans (Frank Martin), Ivo Novák - Scott Grimes (Dr. Archie Morris), Jaromír Meduna - Abraham Benrubi (Jerry Markovic), Monika Žáková - Lily Mariye (Lily Jarviková), Monika Žáková - Lily Mariye (Lily Jarviková), Radka Stupková - Laura Cerón (Chuny Marquezová), Bohdan Tůma - Deezer D (Malik McGrath), Jakub Wehrenberg - Eion Bailey (Jake Scanlon), Zuzana Kajnarová - Sara Gilbert (Jane Figlerová), Stanislav Lehký - Donal Logue (Chuck Martin), Jana Páleníčková - Thandie Newton (Makemba 'Kem' Likasu) Michal Pavlata - John Aylward, Ray Liotta (Dr. Donald Anspaugh, Charlie Metcalf), Petr Pospíchal - Sam Anderson (Dr. Jack Kayson), Ivana Milbachová - Mädchen Amick (Wendall Meadeová), Ernesto Čekan - Garret Dillahunt (Steve Curtis), Jiří Kvasnička - Raphael Sbarge (pan Kirkendall) Michal Michálek - Chad Lowe (Dr. George Henry), Jiří Klem - Danny Glover (Charlie Pratt Sr.), Martina Hudečková - Cynthia Nixon (Ellie Shoreová)

11.DABING [Markíza]
V českém znění: Aleš Zbořil - Goran Visnjic (Dr. Luka Kovac), Jana Štvrtecká - Maura Tierney (Dr. Abby Lockhartová), Luboš Ondráček - Mekhi Phifer (Dr. Gregory Pratt), Lenka Janíková - Parminder Nagra (Dr. Neela Rasgotra), Tereza Grygarová - Linda Cardellini (Samantha Taggartová), Tomáš Sagher - Shane West (Dr. Ray Barnett), Jan Kolařík - Scott Grimes (Dr. Archie Morris), Zuzana Slavíková - Laura Innes (Dr. Kerry Weaverová)
dále: David Kaloč, Dita Kaplanová, Bedřich Výtisk, Zuzana Ščerbová, Erika Kubálková, Aranka Lapešová, Robert Jícha, Vilém Čapek, Zdeněk Junák, Erik Pardus, Petr Jančařík, Vladimír Hauser, Anděla Čisáriková a další

2.DABING [Nova]
V českém znění: Jan Šťastný - Goran Visnjic (Dr. Luka Kovac), Magdaléna Reifová - Maura Tierney (Dr. Abby Lockhartová), Filip Švarc - Mekhi Phifer (Dr. Gregory Pratt), Miluše Šplechtová - Sherry Stringfield (Dr. Susan Lewisová), Jitka Ježková - Parminder Nagra (Dr. Neela Rasgotra), Kateřina Velebová - Linda Cardellini (Samantha Taggartová), Radek Hoppe - Shane West (Dr. Ray Barnett), Ivo Novák - Scott Grimes (Dr. Archie Morris), Zuzana Skalická - Laura Innes (Dr. Kerry Weaverová), Otakar Brousek ml. - Leland Orser (Dr. Lucien Dubenko), Lumír Olšovský - John Stamos (Dr. Tony Gates), Ladislav Potměšil - Troy Evans (Frank Martin), Jaromír Meduna - Abraham Benrubi (Jerry Markovic), Martin Sobotka - John Leguizamo (Dr. Victor Clemente), Jan Maxián - Sharif Atkins (Michael Gallant), Bohuslav Kalva - Danny Glover (Charlie Pratt Sr.), Michal Pavlata - John Aylward (Dr. Donald Anspaugh)

13.SÉRIE
V českém znění: Jan Šťastný - Goran Visnjic (Dr. Luka Kovac), Magdaléna Reifová - Maura Tierney (Dr. Abby Lockhartová), Filip Švarc - Mekhi Phifer (Dr. Gregory Pratt), Jitka Ježková - Parminder Nagra (Dr. Neela Rasgotra), Lumír Olšovský - John Stamos (Dr. Tony Gates), Kateřina Velebová - Linda Cardellini (Samantha Taggartová), Radek Hoppe - Shane West (Dr. Ray Barnett), Ivo Novák - Scott Grimes (Dr. Archie Morris), Zuzana Skalická - Laura Innes (Dr. Kerry Weaverová), Ladislav Potměšil - Troy Evans (Frank Martin), Otakar Brousek ml. - Leland Orser (Dr. Lucien Dubenko), Jaromír Meduna - Stanley Tucci (Dr. Kevin Moretti), Zdeněk Maryška - John Aylward (Dr. Donald Anspaugh)

14.SÉRIE
V českém znění: Jan Šťastný - Goran Visnjic (Dr. Luka Kovac), Magdaléna Reifová - Maura Tierney (Dr. Abby Lockhartová), Filip Švarc - Mekhi Phifer (Dr. Gregory Pratt), Jitka Ježková - Parminder Nagra (Dr. Neela Rasgotra), Lumír Olšovský - John Stamos (Dr. Tony Gates), Kateřina Velebová - Linda Cardellini (Samantha Taggartová), Ivo Novák - Scott Grimes (Dr. Archie Morris), Otakar Brousek ml. - Leland Orser (Dr. Lucien Dubenko), Tomáš Juřička - J.P. Manoux (Dr. Dustin Crenshaw), Jaromír Meduna - Stanley Tucci, Cress Williams (Dr. Kevin Moretti, Reggie Moore), Jakub Wehrenberg - Gil McKinney (Dr. Paul Grady), Ladislav Potměšil - Troy Evans (Frank Martin), Michal Michálek - Steven Christopher Parker (Harold Zelinsky), Martina Hudečková - Gina Ravera (Dr. Bettina DeJesusová), Kateřina Lojdová - Busy Philipps, Natacha Roi (Dr. Hope Bobecková, Serena Lipnickiová), Petr Neskusil - Miles Heizer (Joshua Lipnicki), Michal Holán - David Lyons (Dr. Simon Brenner), Miriam Kantorková - Yvette Freeman (Haleh Adamsová), Monika Žáková - Lily Mariye, Gloria Reuben (Lily Jarviková, Jeanie Bouletová), Radka Stupková - Laura Cerón (Chuny Marquezová), Bohdan Tůma - Deezer D (Malik McGrath), Petr Pospíchal - Sam Anderson, Peter Fonda (Dr. Jack Kayson, Pierce Tanner), Michal Pavlata - John Aylward (Dr. Donald Anspaugh), Vojtěch Hájek - Sam Jones III, Michael Rady (Chaz Pratt, Brian Moretti), Ivana Milbachová - Reiko Aylesworth, Malaya Rivera Drew (Julia Dupree, Katey Alvaroová), Irena Hrubá - Kari Matchett (Dr. Skye Wexlerová), Jiří Valšuba - Steve Buscemi (Art Masterson), Jiří Klem - Michael Gaston (Rick)

15.SÉRIE
V českém znění: Magdaléna Reifová - Maura Tierney (Dr. Abby Lockhartová), Filip Švarc - Mekhi Phifer (Dr. Gregory Pratt), Jitka Ježková - Parminder Nagra (Dr. Neela Rasgotra), Lumír Olšovský - John Stamos (Dr. Tony Gates), Kateřina Velebová - Linda Cardellini (Samantha Taggartová), Ivo Novák - Scott Grimes (Dr. Archie Morris), Michal Holán - David Lyons (Dr. Simon Brenner), Vanda Hybnerová - Angela Bassett (Dr. Cate Banfieldová), Otakar Brousek ml. - Leland Orser (Dr. Lucien Dubenko), Vladislav Beneš - Noah Wyle (Dr. John Carter), Jan Kanyza - George Clooney (Dr. Doug Ross), Miroslav Donutil - Anthony Edwards (Dr. Mark Greene), Miroslava Pleštilová - Julianna Margulies (Carol Hathawayová), Miluše Šplechtová - Sherry Stringfield (Dr. Susan Lewisová), Pavel Soukup - Eriq La Salle (Dr. Peter Benton), Zuzana Skalická - Laura Innes (Dr. Kerry Weaverová), Marcela Nohýnková - Alex Kingston (Dr. Elizabeth Cordayová), Martin Velda - Paul McCrane (Dr. Robert Romano), Jaromír Meduna - Abraham Benrubi, M.C. Gainey (Jerry Markovic, Darrion Walters), Radek Hoppe - Shane West (Dr. Ray Barnett), Tomáš Juřička - Tom Arnold, William H. Macy, J.P. Manoux (Velký Kahuna, Dr. David Morgenstern, Dr. Dustin Crenshaw), Ladislav Potměšil - Troy Evans (Frank Martin), Miriam Kantorková - Yvette Freeman (Haleh Adamsová), Radka Stupková - Laura Cerón (Chuny Marquezová), Monika Žáková - Ellen Crawford, Lily Mariye (Lydia Wrightová, Lily Jarviková), Bohdan Tůma - Deezer D (Malik McGrath), Jakub Wehrenberg - Gil McKinney (Dr. Paul Grady), Eliška Nezvalová - Shiri Appleby (Dr. Daria Wadeová), Kateřina Lojdová - Emily Rose (Dr. Tracy Martinová), Libor Bouček - Julian Morris (Dr. Andrew Wade), Jana Páleníčková - Hallee Hirsh, Rooney Mara, Thandie Newton (Rachel Greeneová, Megan, Makemba 'Kem' Likasu), Milan Slepička - John Aylward (Dr. Donald Anspaugh), Vojtěch Hájek - Sam Jones III (Chaz Pratt), Martina Hudečková - Justina Machado, Gina Ravera (Claudia Diazová, Dr. Bettina DeJesusová), Petr Pospíchal - Courtney B. Vance (Russell Banfield), Ivana Milbachová - Alexis Bledel, Shannon Woodward (Dr. Julia Wiseová, Kelly Taggartová), Jiří Klem - Louis Gossett Jr., Wallace Shawn (Leo Malcolm, Teddy Lempell)

 
Tvůrci a herci
Jonathan Kaplan (Režie), Lesli Linka Glatter (Režie), Laura Innes (Režie), Mimi Leder (Režie), Charles Haid (Režie), Rod Holcomb (Režie), Paul McCrane (Režie), David Nutter (Režie), Nelson McCormick (Režie), Anthony Edwards (Režie), Thomas Schlamme (Režie), Paris Barclay (Režie), Ernest R. Dickerson (Režie), Elodie Keene (Režie), Donna Deitch (Režie), Fred Gerber (Režie), Steve De Jarnatt (Režie), Ken Kwapis (Režie), Marita Grabiak (Režie), Vondie Curtis-Hall (Režie), Steve Shill (Režie), Skipp Sudduth (Režie), Joanna Kerns (Režie), Andrew Bernstein (Režie), Perry Lang (Režie), Jessica Yu (Režie), Mark Tinker (Režie), Félix Enríquez Alcalá (Režie), Eric Laneuville (Režie), Guy Norman Bee (Režie), Sara Gilbert (Režie), Quentin Tarantino (Režie), Gloria Muzio (Režie), James Hayman (Režie), Anthony Hemingway (Režie), Christopher Misiano (Režie), Whitney Ransick (Režie), Michael Manasseri (Režie), Barnet Kellman (Režie), John Wells (Režie), David Chameides (Režie), Stephen Cragg (Režie), Darnell Martin (Režie), Christa B. Allen (Režie), Jack Orman (Režie), Dean Parisot (Režie), Wendy Spence (Produkce), Richard Thorpe (Produkce), Jonathan Kaplan (Produkce), Neal Baer (Produkce), Tommy Burns (Produkce), Lisa Zwerling (Produkce), Penny Adams (Produkce), Virgil Williams (Produkce), Paul Manning (Produkce), Julie Hébert (Produkce), Lance Gentile (Produkce), Bruce Miller (Produkce), Patrick Harbinson (Produkce), Christopher Misiano (Produkce), Doug Palau (Produkce), Martin Davich (Hudba), Arthur Albert (Kamera), Richard Thorpe (Kamera), Héctor R. Figueroa (Kamera), Anthony R. Palmieri (Kamera), Jamie Maxtone-Graham (Kamera), Thomas Del Ruth (Kamera), Philip Holahan (Kamera), Michael Alan Brierley (Kamera), Jacque Elaine Toberen (Střih), Kevin Casey (Střih), Tim Tommasino (Střih), Randy Jon Morgan (Střih), Jim Gross (Střih), Rick Tuber (Střih), Geoffrey Rowland (Střih), John Frank Levey (Casting), Kevin Scott (Casting), Ivo Cristante (Scénografie), Charles M. Lagola (Scénografie), Michael Helmy (Scénografie), Robert W. Henderson (Scénografie), Lyn Paolo (Kostýmy), Jodie Lynn Tillen (Kostýmy), Alexander AD (Kostýmy), Michael Crichton (Scénář), David Zabel (Scénář), John Wells (Scénář), Jack Orman (Scénář), Neal Baer (Scénář), Barbara Hall (Scénář), Noah Wyle (Herec), Laura Innes (Herec), Laura Cerón (Herec), Maura Tierney (Herec), Deezer D (Herec), Goran Višnjić (Herec), Anthony Edwards (Herec), Yvette Freeman (Herec), Eriq La Salle (Herec), Emily Wagner (Herec), Alex Kingston (Herec), Lynn A. Henderson (Herec), Sherry Stringfield (Herec), Abraham Benrubi (Herec), Mekhi Phifer (Herec), Julianna Margulies (Herec), Paul McCrane (Herec), Lily Mariye (Herec), Troy Evans (Herec), Parminder Nagra (Herec), Ming-Na Wen (Herec), Linda Cardellini (Herec), Conni Marie Brazelton (Herec), Montae Russell (Herec), George Clooney (Herec), Gloria Reuben (Herec), Erik Palladino (Herec), Leland Orser (Herec), Khandi Alexander (Herec), Iqbal Theba (Herec), John Stamos (Herec), Lisa Nicole Carson (Herec), Shane West (Herec), CCH Pounder (Herec), Glenn Plummer (Herec), Busy Philipps (Herec), Michael Michele (Herec), Elizabeth Mitchell (Herec), Thandie Newton (Herec), John Leguizamo (Herec), Sally Field (Herec), Lisa Vidal (Herec), Mädchen Amick (Herec), Lisa Zane (Herec), Eion Bailey (Herec), Omar Epps (Herec), Julie Bowen (Herec), Wentworth Miller (Herec), Ving Rhames (Herec), Leslie Bibb (Herec), Ted Rooney (Herec), Clancy Brown (Herec), Julie Delpy (Herec), Stanley Tucci (Herec), Forest Whitaker (Herec), Kip Pardue (Herec), Mary McCormack (Herec), Kirsten Dunst (Herec), Djimon Hounsou (Herec), Steven Culp (Herec), Trevor Morgan (Herec), Garret Dillahunt (Herec), Marg Helgenberger (Herec), Rebecca De Mornay (Herec), Alan Alda (Herec), Armand Assante (Herec), Don Cheadle (Herec), Daniel Dae Kim (Herec), Dan Hedaya (Herec), Cole Hauser (Herec), Danny Glover (Herec), James Cromwell (Herec), Sasha Mitchell (Herec), Lucy Liu (Herec), Michael Pena (Herec), James LeGros (Herec), Liza Weil (Herec), Chris Sarandon (Herec), Sheryl Lee Ralph (Herec), Natasha Gregson Wagner (Herec), Liz Torres (Herec), Rick Cramer (Herec), Archie Kao (Herec), Morris Chestnut (Herec), Derek Mears (Herec), Clea DuVall (Herec), Veronica Cartwright (Herec), Jessica Alba (Herec), Jorja Fox (Herec), Emile Hirsch (Herec), Josh Hutcherson (Herec), Silas Weir Mitchell (Herec), Keri Lynn Pratt (Herec), Kim Raver (Herec), Elizabeth Bogush (Herec), Maggie Wheeler (Herec), John Terry (Herec), Colby French (Herec), Laura Putney (Herec), Kay Panabaker (Herec), Peter Spears (Herec), Serena Williams (Herec), Reiko Aylesworth (Herec), Lake Bell (Herec), Michael Rady (Herec), Justina Machado (Herec), Alison Elliott (Herec), Cress Williams (Herec), Bill Moseley (Herec), William H. Macy (Herec), Ewan McGregor (Herec), Max Grodénchik (Herec), Jan Rubeš st. (Herec), Jeremy Sumpter (Herec), Tom Towles (Herec), Gina Philips (Herec), Robert Wisdom (Herec), Lola Glaudini (Herec), Persephone Apostolou (Herec), Kathleen Wilhoite (Herec), Emily Bergl (Herec), Lee Tergesen (Herec), Sascha Knopf (Herec), Charles Cyphers (Herec), Lisa K. Wyatt (Herec), Alan Dale (Herec), Roxanne Hart (Herec), Leo Rossi (Herec), Martin Hewitt (Herec), Michael Adler (Herec), Roberta Valderrama (Herec), Paul Adelstein (Herec), Tina Lifford (Herec), Megan Gallagher (Herec), Billy Mayo (Herec), Alice Amter (Herec), Julianne Nicholson (Herec), Tom Bosley (Herec), Frank McRae (Herec), Carl Lumbly (Herec), Jenette Goldstein (Herec), Bruce Gray (Herec), Brad Greenquist (Herec), Ken Davitian (Herec), Ned Bellamy (Herec), Elizabeth Morehead (Herec), Piper Laurie (Herec), Tommy Hinkley (Herec), Kathleen Lloyd (Herec), Justin Henry (Herec), Scott Grimes (Herec), Kristin Minter (Herec), Gedde Watanabe (Herec), Kellie Martin (Herec), Frances Sternhagen (Herec), Valerie Perrine (Herec), Danielle Harris (Herec), Ashley Johnson (Herec), Bradley Whitford (Herec), Michael Jace (Herec), L. Scott Caldwell (Herec), Jessica Hecht (Herec)
 
Zajímavost k filmu
- Seriál bol celkovo nominovaný na 388 cien, z toho 119 aj získal.
- V 15. epizodě 3. série s názvem "Proč to dělat jednoduše" ve scéně, kdy je Carol Hathawayová (Julianna Margulies) jednou z rukojmích v malém obchodě, si lze v některých záběrech v místnosti všimnout českých vlajek, kalendáře Josefa Lady, staré mezinárodní poznávací značky CZ a také loga Pilsner Urquell. Mimochodem, prodavačku v obchodě všichni oslovují "paní Nováková".
- V 24. epizóde 1. série „Motherhood“, ktorú režíroval Quentin Tarantino je úvodná sekvencia robená na jeden záber, ktorý trvá celé 2 minúty.
- V jedné z epizod 8. série Rachel Greene (Yvonne Zima) sleduje film Návrat vražedných rajčat (1988) a Mark Greene (Anthony Edwards) říká, že to je jeden z jeho nejoblíbenějších snímků. Jednu z rolí v tomto filmu přitom ztvárnil George Clooney.
- Letušku, která obsluhovala Carol (Julianna Margulies) při odletu do Seattlu, si zahrála sestra Julianny Alexandra.
- Úvodní znělku k seriálu složil James Newton Howard.
- Seriál byl 120x nominován na cenu Emmy, což je nejvíc v historii amerických televizí. Odnesl si 22 výher.
- První díl seriálu sledovalo přes 30 milionů diváků.
- Během šesté řady měl seriál nejvíce hlavních postav - 13.
- První epizoda čtvrté série s názvem Ambush byla vysílána živě. Herci ji hráli dvakrát, protože díl se vysílal naživo v pravidelných vysílacích časech pro západní i východní pobřeží USA.
- V epizodě, kterou režíroval Quentin Tarantino, se objevil i gangster, jenž přijede do nemocnice s uříznutým uchem, což byl odkaz na film Gauneři (1992). (SallyZen)
- Devatenáctá epizoda 8.řady je crossoverem se seriálem Třetí hlídka, který je produkován téměř stejnými producenty jako Pohotovost.
- Steven Spielberg byl po určitou dobu producentem seriálu.
- Tvůrcem seriálu je spisovatel Michael Chrichton, který mimochodem napsal i předlohu k Jurskému parku.
- V jedné epizodě sitcomu Přátelé se objevili dva doktoři, které hráli George Clooney a Noah Wyle.
- Ve třetí epizodě 1.série si jednu z postav zahrála Rosemary Clooney, teta George Clooneyho.
- Některé epizody režírovali představitelé hlavních postav, jako například Antony Edwards, Laura Innes, Paul McCrane atd.
- Postava Carol Hathaway, kterou v seriálu ztvárňuje Julianna Margulies, původně neměla být jednou z hlavních postav seriálu (po pokusu o sebevraždu měla zemřít). Publikum si ji ale natolik oblíbilo, že to producenty seriálu donutilo změnit názor, a tak Carol zůstala po dobu šesti let jednou z hlavních postav.
 
Odkazy:
 

Hrají:

Anthony Edwards, George Clooney, Julianna Margulies, Noah Wyle, Laura Innes, Laura Cerón, Maura Tierney, Goran Višnjič, Deezer D, Yvette Freeman, Eriq La Salle, Emily Wagner, Alex Kingston, Lynn A. Henderson, Sherry Stringfield, Abraham Benrubi, Mekhi Phifer, Paul McCrane, Lily Mariye, Troy Evans, Parminder Nagra, Ming-Na Wen, Ellen Crawford, Linda Cardellini, Conni Marie Brazelton, Montae Russell, Gloria Reuben, Erik Palladino, Leland Orser, Michelle C. Bonilla, Khandi Alexander, Iqbal Theba, John Stamos, Lisa Nicole Carson, Shane West, CCH Pounder, Bellina Logan, Glenn Plummer, Busy Philipps, Michael Michele, Elizabeth Mitchell, Thandie Newton, John Leguizamo, Sally Field, Lisa Vidal, Mädchen Amick, Lisa Zane, Eion Bailey, Omar Epps, Julie Bowen, Wentworth Miller, Ving Rhames, Leslie Bibb, Ted Rooney, Clancy Brown, Julie Delpy, Stanley Tucci, Forest Whitaker, Kip Pardue, Mary McCormack, Kirsten Dunst, Djimon Hounsou, Steven Culp, Trevor Morgan, Garret Dillahunt, Marg Helgenberger, Rebecca De Mornay, Alan Alda, Armand Assante, Don Cheadle, Daniel Dae Kim, Dan Hedaya, Cole Hauser, Danny Glover, James Cromwell, Sasha Mitchell, Lucy Liu, Michael Peña, James Le Gros, Liza Weil, Chris Sarandon, Sheryl Lee Ralph, Natasha Gregson Wagner, Liz Torres, Rick Cramer, Archie Kao, Morris Chestnut, Derek Mears, Clea DuVall, Veronica Cartwright, Jessica Alba, Jorja Fox, Emile Hirsch, Josh Hutcherson, Silas Weir Mitchell, Keri Lynn Pratt, Kim Raver, Elizabeth Bogush, Maggie Wheeler, John Terry, Colby French, Laura Putney, Kay Panabaker, Peter Spears, Serena Williams, Reiko Aylesworth, Lake Bell, Michael Rady, Justina Machado, Alison Elliott, Cress Williams, Bill Moseley, William H. Macy, Ewan McGregor, Max Grodénchik, Jan Rubeš st., Jeremy Sumpter, Tom Towles, Gina Philips, Robert Wisdom, Lola Glaudini, Persephone Apostolou, Kathleen Wilhoite, Emily Bergl, Lee Tergesen, Sascha Knopf, Charles Cyphers, Lisa K. Wyatt, Alan Dale, Roxanne Hart, Leo Rossi, Martin Hewitt, Michael Adler, Roberta Valderrama, Paul Adelstein, Tina Lifford, Megan Gallagher, Billy Mayo, Alice Amter, Julianne Nicholson, Tom Bosley, Frank McRae, Carl Lumbly, Jenette Goldstein, Bruce Gray, Brad Greenquist, Ken Davitian, Ned Bellamy, Elizabeth Morehead, Piper Laurie, Tommy Hinkley, Kathleen Lloyd, Justin Henry, Scott Grimes, Kristin Minter, Gedde Watanabe, Kellie Martin, Frances Sternhagen, Valerie Perrine, Danielle Harris, Ashley Johnson, Bradley Whitford, Michael Jace, L. Scott Caldwell, Jessica Hecht, Michael Ealy, Cynthia Ettinger, Paul Hipp, Tracy Vilar, Ernie Hudson, Annabella Sciorra, Michael Beach, Ron Eldard, Christine Elise, Sara Gilbert, Rossif Sutherland, Shiri Appleby, Tom Everett Scott, Kari Matchett, Octavia Spencer, David Krumholtz, George Eads, Joanne Baron, Christian Stolte, Kat Dennings, Aaron Paul, Stana Katic, Bruno Campos, Cara DeLizia, Hayley McFarland, Jake Thomas, Jessica Chastain, Kenneth Tigar, Jose Yenque, Cory Hardrict, Tim Griffin, Randy Oglesby, Nancy Kwan, Gemmenne de la Peña, Louis Ferreira, Hal Holbrook, John Hawkes, David Spielberg, Andy Umberger, Arjay Smith, Sonsee Neu, Lois Smith, Michael Spellman, Valorie Hubbard, Haley Ramm, Chris Pine, Garikayi Mutambirwa, Michelle Noh, Vincent Duvall, Kal Penn, Christopher T. Wood, Michael Manasseri, Juliette Jackson, Emerson Brooks, Steve Howey, Lindsay Felton, Vanessa Martinez, Brenda Song, Jack McGee, Joseph Ashton, Adina Porter, Tatum McCann, Philip Casnoff, Terri Garber, Harrison Page, Robin Weigert, LisaGay Hamilton, Alexis Bledel, Amaury Nolasco, Victor Williams, Natalie Desselle, Alicia Lagano, Monique Gabriela Curnen, Dan Byrd, Adrienne Wilkinson, Austin O'Brien, Ruth de Sosa, Gregg Henry, Mary McDonnell, Rooney Mara, Alexa PenaVega, Judith Hoag, Lorna Raver, Nick Vallelonga, Liza Lapira, Basil Wallace, John DiMaggio, Anupam Kher, Ernest Borgnine, Marlene Forte, Kristen Johnston, Don Perry, Delaina Mitchell, Alexis Krause, Jessie Nelson, John Cassini, Diane Ladd, Joy Bryant, Jude Ciccolella, Sandrine Holt, Kieran Mulroney, Frances Fisher, Shohreh Aghdashloo, Anne Pitoniak, Juliette Goglia, David DeLuise, Jami Gertz, Nicholas D'Agosto, Wendy Gazelle, Angela Jones, Allison Smith, Deborah Ann Woll, Taylor Negron, Steve Bacic, Jeremy James Kissner, Eddie Jemison, Jim Parrack, Edward Asner, Columbus Short, Kiron Kher, Darin Mangan, Judy Greer, Kathy Griffin, Eyal Podell, Arthur Darbinyan, Kent Avenido, Kelsey Mulrooney, Chloe Greenfield, Lucinda Jenney, Jennifer Crystal Foley, Kathleen Marie Archer, Ely Pouget, Elaine Hendrix, Aimee Garcia, Conchata Ferrell, Elpidia Carrillo, Guillermo Díaz, Geraldine Hughes, Sam Anderson, Bodhi Elfman, Robert Picardo, Jordan Garrett, Rocky Carroll, Buck Kartalian, Holly Gagnier, Matt Barr, Michael Reilly Burke, Amy Ryan, B.K. Cannon, Bonnie Burroughs, Denzel Whitaker, John Walcutt, Wade Williams, Holliston Coleman, Alexis Michalik, Tracy Howe, Kurt Caceres, Chris Bruno, Lori Petty, Sam Witwer, Stanley Kamel, Keiko Agena, Elizabeth Rice, Diana Douglas, John Dugan, David C. Hayes, Gregory Itzin, Christopher Rich, Jerod Edington, Max Kasch, Joseph Sikora, Amy Morton, Marc John Jefferies, Daniel Quinn, Sam Jaeger, Corey Stoll, Richard Speight Jr., Cynthia Mann, Joan Pringle, Kim Gillingham, Wayne Pére, John Doman, Isabel García Lorca, David Bowe, Dwight Hicks, Marin Hinkle, Stan Sellers, Mike Hagerty, Victor Raider-Wexler, Alyson Reed, Tom Everett, Louise Fletcher, Ally Maki, Bob Clendenin, Julia Ling, Shane Haboucha, Joe Manganiello, David Hewlett, Katherine LaNasa, Betsy Baker, Keith Robinson, Peter Scolari, Corey Parker Robinson, Louis Gossett Jr., Nancy Stafford, Eric Stonestreet, Rico Rodriguez, Isabella Hofmann, Michael Kostroff, François Chau, Patrick Fischler, Eric Lange, Julia Whelan, Allison Scagliotti, Fredric Lehne, Georgiana Tarjan, Glynn Turman, Joanna Gleason, Phil Leeds, Shelbie Bruce, Sondra Currie, Rachel Boston, Hassan Johnson, Gregory L. Williams, Aasif Mandvi, Alexandra Krosney, Maestro Harrell, Yvonne Arias, Michael Raymond-James, Gigi Sumpter, Julanne Chidi Hill, Albert Hall, Kimmy Robertson, Callie Thorne, Kevin Tighe, Tony Denison, Kyle Richards, Lauren Hodges, Lorna Scott, Dwier Brown, Mariana Klaveno, Danielle Chuchran, Lori Lively, Carson Brown, Chad Donella, Christa B. Allen, Krystal Rohrer, Cristine Rose, Jenny O'Hara, Hugh O'Gorman, Erica Tazel, J. Anthony Pena, Wilson Cruz, Finn Carter, Kerri Green, Crista Flanagan, Brigid Brannagh, Nasim Pedrad, John Pyper-Ferguson, Tom Irwin, Ariana Delawari, Sara Rue, Sofia Milos, Marco Rodríguez, Tom Wright, Yvonne Zima, Shannon Woodward, Ashley Fink, Haaz Sleiman, Erin Cottrell, Stacey Travis, Alexa Nikolas, Johnny Palermo, Dale Dickey, Aisha Hinds, Stephen Spinella, Biff McGuire, Aldis Hodge, Paul Hodge, Josh Gad, Jessica Tuck, Christopher Wiehl, Diego Klattenhoff, Steve Buscemi, Cody Kasch, Kesun Loder, Robbie Jones, Becky O'Donohue, Jay Michael Ferguson, Brant Cotton, Kirk B.R. Woller, Richard Gant, Art LaFleur, Ann Gillespie, Derek Webster, Jareb Dauplaise, Jesse Borrego, Justin Cooper, Rebecca Hazlewood, Cleo King, Diane Delano, Nicki Micheaux, Arlen Escarpeta, Sydney Walsh, Kathleen M. Darcy, Mars Callahan, Clare Carey, Jayden Lund, Jake Abel, Paula Malcomson, Jesse D. Goins, Geoffrey Wigdor, Allan Kolman, Rosemary Clooney, Toši Toda, Michelle Clunie, Mimi Kennedy, Jillian Armenante, Courtney Jines, Andrew Bowen, Erica Hubbard, Lynda Boyd, Ana Ortiz, Brian Wimmer, Tom Proctor, Mark Lutz, Michael McCafferty, Frederick Koehler, Alexis Cruz, Chase Masterson, Michael Shamus Wiles, Steven Lee Allen, Blake Boyd, Billy Lush, Joe Sabatino, Jim Cody Williams, Jerry Trainor, Ben Livingston, Rocky Russo, Chuck Walczak, Remy Ryan, Jeff Kober, Francesco Quinn, Deborah Van Valkenburgh, Eli Wallach, Ana Maria Lagasca, Andrew Rothenberg, Patrick Cassidy, John Cothran Jr., John F. O'Donohue, Gary Carlos Cervantes, George Cheung, D.C. Douglas, David Lyons, Robert Blanche, Raphael Sbarge, Billoah Greene, Daniel Farber, Rance Howard, Christine Harnos, Peter Van Norden, Castulo Guerra, Tom Schanley, Greg Serano, Angela Paton, Sewell Whitney, Julie Ann Emery, Mackenzie Phillips, Kevin Sussman, Lawrence Monoson, John Kapelos, Nick Offerman, Jared Rushton, Caroline Williams, Penny Fuller, Garett Maggart, Marcus Folmar, Raye Birk, Ken Abraham, Jennifer Jostyn, Mary Beth McDonough, Gabriel Damon, Rich Komenich, Victor Browne, Ted Marcoux, Benjamin Mouton, Anne-Marie Johnson, Lyle Kanouse, Rosemary Forsyth, Len Lesser, William Utay, James Otis, Charlotte Ross, Tequan Richmond, Ron Bottitta, David Warshofsky, Windell Middlebrooks, Andrea Parker, Polly Cole, Eileen Grubba, Jacqueline Kim, Don Maloney, Michael McGrady, James DuMont, Gail Strickland, Amy Carlson, Ben Gould, Garrett Morris, Jean Marie Barnwell, Julius Harris, Sonny Marinelli, Joseph Kell, Carl Washington, Wayland Geremy Boyd, Eric Lloyd, Anthony Starke, Hillary Danner, Jon Paul Burkhart, Susan Traylor, Scott Donovan, Thomas Wilson Brown, Luis Avalos, Demetrius Grosse, Chad Power, Scott Bryce, Carlos Carrasco, Cyril O'Reilly, Randolph Mantooth, Sean Moran, Christian Hoff, Mike Bacarella, Louis Mustillo, Thomas Rosales Jr., William Lucking, Alex Kapp Horner, Tony Hale, Devon Sorvari, Tom Nowicki, Louis Iacoviello, Katrina Begin, Jeff Perry, Ethan Flower, Aedin Mincks, Saxon Trainor, Jennifer Lothrop, Michael Emanuel, D.W. Brown, Daniel Clark, Chad McKnight, Lourdes Benedicto, Scott Jaeck, Tina Holmes, Reiley McClendon, William Smillie, Maria Bello, Mindy Seeger, Diane Rodriguez, David Clennon, Romy Rosemont, Ray Laska, Linda Kelsey, Karen Austin, Tom Poston, Bill Calvert, Caitlin Dulany, Bonnie Root, Keram Malicki-Sánchez, Amanda Foreman, Bradley Gregg, Valente Rodriguez, Mike Genovese, Saige Hassler, Amrapali Ambegaokar, Tim Quill, Kieu Chinh, Erica Gimpel, Robert Gallo, Kelly Jo Minter, Randee Heller, K.C. Clyde, Mathew Scollon, John Bradley, Alexandra Kyle, Kimberly Russell, Lisa Darr, Michael Cole, Haley King, Eileen Ryan, Monte Hunter, Angel Aviles, Dylan Kenin, Matthew Carey, Bibi Besch, Michael Fairman, Amy Aquino, Michael Angarano, Charles Tyner, Coby Bell, Linda Lawson, Drew Powell, Ben Ziff, Lauren Bowles, Sean Blakemore, Eric Nenninger, Scott Lawrence, Ron Rifkin, Angelo Tiffe, Kathrin Middleton, Matt Craven, George 'Buck' Flower, Marc McClure, Madison Davenport, Rae'Ven Larrymore Kelly, Sharif Atkins, Brent Jennings, Jon Gries, Dylan McLaughlin, June Squibb, Dyllan Christopher, David Dastmalchian, Anne Jackson, Liana Mendoza, Anton Yelchin, Richard Kline, Stephanie Faracy, Zachery Ty Bryan, Deborah May, Robert DoQui, Masam Holden, Molly Hagan, Josh Radnor, Candice Azzara, Jim Haynie, Bubba Lewis, Kamar de los Reyes, James Dalesandro, P.J. Byrne, Vanessa Vander Pluym, Sab Shimono, Henry O, Mark L. Young, Christian Clemenson, John Aylward, Charles Hittinger, Ronnie Gene Blevins, Barbara Tarbuck, Jerry Zatarain Jr., Cesar Flores, José Zúñiga, Mitch Morris, Marc Lawrence, Wallace Shawn, Joey Diaz, Michael McShane, Christie Lynn Smith, Alison La Placa, Finn Wittrock, Jamie Rose, Robert Mandan, Cameron Dye, Casey Biggs, Ken Lerner, Mo Gallini, William Schallert, Debra Mooney, Crispin Bonham-Carter, Camryn Grimes, Ben Weber, Elizabeth Friedman, Jim Klock, Richard Grove, Jeanette Brox, Vincent Angell, Lulu Antariksa, Sterling Beaumon, Jackie Debatin, Bernard White, Brady Smith, Joseph Culp, Riley Schmidt, Gregory Storm, Kurt Naebig, David Gautreaux, Liv Hutchings, Cassi Thomson, Richard Herd, Mike Doyle, Kai Lennox, Kevin Weisman, Erich Anderson, Dennis Fimple, Vyto Ruginis, Richard Cox, Robert Gossett, Whitman Mayo, Anastasia Webb, Tim Hammer, Luis Moncada, Geoffrey Thorne, David Hayward, Jonathan Morgan Heit, Warren Stevens, Paul Benjamin, Gina Gallego, Neil Brown Jr., Caitlin Mulvey, Louise Latham, Jay Leggett, Noel Arthur, Brooke Bloom, Kendall Schmidt, Paul Carafotes, Renee Victor, Dendrie Taylor, Rachel Grate, Susan Krebs, Jonah Rooney, Jennifer Rhodes, Virginia Capers, Arnie Moore, Randall Park, Carlos PenaVega, George Plimpton, Jack Carter, Bonnie Bartlett, Samantha Scanlan, Marvin Kaplan, George Murdock, Rachel Cerda, John Davis Chandler, Joseph Ruskin, Chelsea Cannell, Jim O’Heir, Robert Ellenstein, Sufe Bradshaw, Danny Arroyo, Kasi Brown, Gregg Daniel, Steve Franken, Dave Engfer, Tom McCleister, Clement von Franckenstein, Michael Mantell, Tom McGowan, Wayne Duvall, Eric Bivens-Bush, Andrew W. Walker, Christopher Amitrano, Whitney Dylan, Demetrius Navarro, Carla Gallo, Myndy Crist, Sam Doumit, Beth Lacke, Don Forston, Jenna Leigh Green, Anna Carolina Alvim, Geno Monteiro, Marisol Nichols, Jillian Bach, Dahlia Salem, Thom Gossom Jr., Cara Buono, Rachel Luttrell, Amy Jo Johnson, Carol Ann Susi, Omar J. Dorsey, Nels Lennarson, Jayne Taini, Ralph Seymour, Lydia Look, Timilee Romolini, Jonathan Slavin, William Abadie, Kyle Davis, Kasha Kropinski, Bruno Amato, Ritchie Montgomery, Rebecca Field, Greg Baker, Kevin Mukherji, Ping Wu, Jaishon Fisher, Parvesh Cheena, Tahmus Rounds, Chelsea Rendon, Ernest Harden Jr., Manny Montana, Jamie McShane, Michael Hyatt, Austin Majors, Vincent Berry, James Colby, Clare Wren, Shelley Robertson, Greta Sesheta, Carol Kiernan, Steven Anderson, David Brisbin, Tim DeZarn, Connie Sawyer, Pat Carroll, Dea Lawrence, Jennifer Gatti, John Apicella, Lincoln Kilpatrick, Cecilia Balagot, John Prosky, Christopher Allport, Walter Olkewicz, Allan Miller, Stefan Gierasch, James Keane, John Dennis Johnston, Victor Campos, James T. Callahan, Sam Saletta, Victor McCay, Ivonne Coll, Amy Pietz, Roman Varshavsky, Ty Panitz, Lisa Kaminir, Jullian Dulce Vida, Sal Rendino, Rick Rossovich, David Hornsby, Imani Hakim, Freeman Coffey, Judith Malina, Robert Bailey Jr., Benjamin King, Abdoulaye NGom, Susan Peretz, Oscar Orlando Torres, Yorgo Constantine, Kenny Young, Lea Salonga, Ellen Albertini Dow, Brian Patrick Clarke, David Zepeda, Charmin Lee, Tshamano Sebe, Sean McGowan, Amanda Aday, Greg Mullavey, Shane Kinsman, Brent Kinsman, Forrest Landis, Michael Harney, Arnell Powell, Carter MacIntyre, Kari Coleman, Terrell Lee, Noah Munck, Liane Curtis, Steve Monarque, Debbie Pollack, Yara Martinez, Ricky Dean Logan, James Earl, Julia Vera, Mandy June Turpin, Milana Vayntrub, Alex Rocco, Barry Pearl, Lance E. Nichols, Sy Richardson, Lombardo Boyar, Maz Jobrani, Giovanni Lopes, Ricardo Chacon, Kareem J. Grimes, Larry Sullivan, Rick Zieff, Les Lannom, David Jean Thomas, Tom Virtue, Evan Arnold, Bryan Cuprill, Ian Patrick Williams, Jack Kehler, Michael Harris, Steffani Brass, Maria McCann, Mercedes Colon, Sam Sarpong, Estelle Harris, Marty Ingels, Kate Miner, Kali Majors, Peter Mackenzie, Glenn Taranto, Lamont Thompson, Claudette Nevins, Richard Riehle, Sal Lopez, Elizabeth Sung, Marc Macaulay, David Norona, Wilmer Calderon, Juan Carlos Cantu, Darris Love, Kenneth Meseroll, Brett Rickaby, Art Frankel, Marjorie Lovett, Suzanne Krull, Keith Diamond, Nicholas Sadler, Dean Shelton, Bobby Edner, Jerome Butler, Marlon Young, Mary Mara, Harry Northup, Helen Brown, Hawthorne James, Peter Spellos, Ford Rainey, Robert Symonds, Mary Carver, Ameer Baraka, Jim Gleason, Scott Atkinson, Chase Wilmot, Time Winters, Cork Hubbert, Bradley Snedeker, Amzie Strickland, Jordan Calloway, Nick Liam Heaney, Jeremy Luke, Anne Marie Howard, Bobby Nish, Geoffrey Rivas, Bill Henderson, Marilyn O'Connor, Paul Tuerpe, Tom Gallop, Linda Porter, Malaya Rivera Drew, Luis Chávez, Cyndi Martino, Lise Colleen Simms, Jeff Doucette, Ralph P. Martin, Shia LaBeouf, Randal Reeder, Tom Kiesche, John Posey, McKinley Freeman, Albert Henderson, Joe Unger, Maury Sterling, Barbara Lee Bragg, Harvey J. Alperin, Mark Hutter, Robert Silver, Don Keefer, Dennis Lipscomb, Terri J. Vaughn, Dominic Comperatore, Jen Dede, Linara Washington, Lou Myers, Elizabeth Shapiro, Carolyn Seymour, Karina Logue, Terrence Evans, Roger Aaron Brown, Nils Allen Stewart, David Arnott, Jack Wallace, Judith Drake, Patrick Renna, Mik Scriba, Mason Vale Cotton, Robert Beitzel, Lawrence Mandley, Delno Ebie, Gary Kohn, Barbara Whinnery, Dale Godboldo, Simon Templeman, Sam Hennings, Bob Minor, Bette Ford, Viveka Davis, Francis Guinan, Camille Winbush, Carlos Lacámara, Anne Betancourt, Kelly Galindo, Brendan Connor, Kevin Michael Richardson, Micole Mercurio, Kevin Jackson, Norbert Weisser, JD Cullum, David Harris, Tony Perez, Gil McKinney, Henri Lubatti, Lily Knight, McNally Sagal, Dean Chekvala, Lou Richards, Jordan Lund, Richard Whiten, Haskell V. Anderson III, Larry Joshua, Jesse Garcia, José Ramón Rosario, Dan Leegant, Charles Esten, Lara Harris, Cristos, Penelope Windust, Jimmie F. Skaggs, Stephi Lineburg, Barbara Niven, Charles Boswell, Lou Beatty Jr., Amanda Anka, E.J. Callahan, Peter J. Lucas, Andy Powers, Eric Christmas, Patti Yasutake, Brian Cousins, Stephanie Erb, Joseph David Whipp, Ron Dean, Jan Schweiterman, Myra Turley, Brynn Horrocks, Jarrett Lennon, Franc Ross, Nicholas Cascone, Steph DuVall, Suzanne Cryer, Jim Piddock, Davenia McFadden, Channing Chase, Connie Ray, Billy Beck, John Fortson, Scott Michael Campbell, Rhonda Aldrich, Joey Naber, Sean Mahon, Ricky Harris, Stephen Monroe Taylor, Rémy Roubakha, Susan Beaubian, Jeff Corbett, Eve Brenner, Ryun Yu, Freda Foh Shen, Dan Ziskie, Ricco Ross, Rebecca Balding, Chris April, Carlease Burke, Deidrie Henry, Shane Johnson, Patience Cleveland, Lobo Sebastian, Alma Delfina, Arthur Roberts, Bertila Damas, Charles Baloyi, Marla Gibbs, Alaina Reed-Hall, Larry Gelman, Madison Mason, Gerald S. O'Loughlin, Lucy Lee Flippin, David Coggeshall, Monica Parker, Stephanie Sawyer, Remy Auberjonois, Felecia M. Bell, Mimi Craven, Chancellor Miller, Alan Stock, Todd Susman, Harold Surratt, John Short, Kenneth Kimmins, Susan Angelo, Rob Evors, Anne Haney, Anita Dangler, Jesse James, Claire Yarlett, James Martin Kelly, Ming Lo, Marcelo Tubert, Michael Ralph, Scott MacDonald, Eileen Seeley, Charles C. Stevenson Jr., Stephen Rowe, Peter Murnik, John McCarthy, Stephen Rappaport, Robert Knott, James Waterston, Edith Fellows, Brenda Isaacs Booth, Wes Robinson, Elizabeth De Razzo, Lisa Waltz, Stephanie Charles, Ric Sarabia, John Finnegan, Tegan West, Patrick St. Esprit, Bruce Jarchow, Susan Lee Hoffman, Earl Billings, Candice T. Cain, Gina Ravera, Al Ruscio, Andrew James Allen, Tate Hanyok, Mike Bradecich, Hank Cheyne, Julie Cobb, Marcia Rodd, Marcello Thedford, Niecy Nash, Pamela Salem, Merle Kennedy, Simone-Élise Girard, Tico Wells, Alison Martin, Miguel Angel Caballero, Sondra Blake, Michael Bryan French, Cec Verrell, Dex Elliott Sanders, Michael Wiseman, Jo de Winter, Brandon Maggart, Lillian Lehman, Carol Locatell, Tyler Cole, August Emerson, Vito D'Ambrosio, Michael Dempsey, Blake Heron, Gina Mastrogiacomo, Roger Robinson, Annie O'Donnell, Beulah Quo, Michael Alldredge, Rod Keller, David Barrera, Robert Noble, Gabrielle Boni, Susan Blommaert, Wayne Wilderson, Dawn-Lyen Gardner, Lynne Marta, Louis Giambalvo, Franklin Cover, Rusty Joiner, Greg Wrangler, Joseph F. Kosala, Patrick Collins, Mel Winkler, Sam Scarber, Julie Berman, Ramon Bieri, Rayford Barnes, Darwyn Carson, Gerry Black, Patricia Gaul, John Wheeler, Mae Mercer, Ron Perkins, Luck Hari, Carla Jimenez, Michael Blieden, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller, Esther Scott, Douglas Rowe, Daniel Beer, Jeremy Shada, Alan Wilder, David Byrd, Julianna McCarthy, Vernee Watson, Christian Coleman, Fred Applegate, Al Fann, Steven Karageanes, Jo Anderson, Carl Weintraub, Henry G. Sanders, Nigel Gibbs, Stefanie Black, Grace Rex, Dohn Norwood, Leslie Silva, Jonathan T. Floyd, Adam Nelson, Cathy Lind Hayes, Matthew Glave, Mike Pniewski, Valerie Curtin, Michael Yama, Brian Haley, Justin Urich, Shareen Mitchell, Michael Chinyamurindi, Megan Corletto, George Perez, Bresha Webb, Michael Gregory, Anne Gee Byrd, Charles Hoyes, Al Pugliese, Eddie Mekka, Burt Bulos, Jay Burns, Julie Dretzin, Carole Gutierrez, Mia Tate, Cocoa Brown, Cynthia Ruffin, Alice Hirson, Mark Sivertsen, Peggy Miley, Norma Maldonado, Miranda Kwok, Moira Walley-Beckett, Deborah Offner, John Hostetter, Maurice G. Smith, Michelle Wolff, Hildy Brooks, James Sutorius, Steven Gilborn, Charlie Dell, Peter Haskell, Ashley Monique Clark, Julie Ariola, Steve Stapenhorst, Troy Ruptash, Sally Levi, Deborah Lacey, Robin Pearson Rose, Deborah Geffner, Thomas Bellin, Nathan Davis, Ann Ryerson, Matthew Faison, Michael Fox, Amy Wheaton, Justin Ward, Darnell Williams, Anne Johnson, Howie Johnson, Curt Lowens, Mario Roccuzzo, Tim Powell, Lesley Fera, Jason Matthew Smith, Rocky McMurray, Sandy Martin, Roberta Bassin, Blue Deckert, Ivo Nandi, George Vincent, Lorin McCraley, Bjorn Johnson, Kathleen Freeman, Timothy McNeil, Marque Richardson, Jenni Blong, Annie Fitzgerald, Chris Butler, Larry Clarke, Jane Marla Robbins, Wendy Phillips, E.J. De la Pena, Todd Truley, Jeffrey D. Sams, Sarah Benoit, Tim Haldeman, Phyllis Applegate, Irina Lavrentěva, Kyle Sullivan, Janet MacLachlan, David Gianopoulos, Fay Hauser, Shea Whigham, Kay E. Kuter, Gloria LeRoy, Marcus Toji, Fima Noveck, Rachel Robinson, Trenton Knight, Paul Nakauchi, James Carraway, Zina Zaflow, Noah Verduzco, J.R. Cacia, Mason Gamble, Vladimir Skomarovsky, Brad Grunberg, Ryan Cutrona, Elizabeth Ruscio, Donna Eskra, Miguel Ferrer, Liz Vassey, Michael Cavanaugh, Eddie Torres, Herbert Jefferson Jr., Tobin Bell, John Randolph, Tyra Ferrell, Elaine Kagan, Joanna Krupa, Alan Rosenberg, Kimberly Scott, Rachael Bella, Brenda Strong, Richard Brooks, Barry Shabaka Henley, Beah Richards, Kevin Connolly, Vondie Curtis-Hall, Graham Jarvis, Courtney Gains, Caroline Lagerfelt, David St. James, Michael Bowen, Priscilla Pointer, Keene Curtis, Neil Giuntoli, Kristin Davis, Alanna Ubach, Darryl Fong, Bobcat Goldthwait, Meg Foster, Steve Eastin, Mark Rolston, Tamala Jones, Janel Moloney, Robert Carradine, Colleen Flynn, Shelley Malil, Wolfgang Bodison, Michael Ironside, Adam Scott, Debra Jo Rupp, Karl David-Djerf, Rusty Schwimmer, Carmen Argenziano, Ilia Volok, Julie Carmen, Seidy Lopez, Marceline Hugot, Timothy Lee DePriest, Douglas Bennett, Cathryn de Prume, Ace Mask, Jack Johnson, Carlos Gómez, Tony Longo, Carole Goldman, Eric Laneuville, Dennis Burkley, Patricia Belcher, Paul Dooley, Thom Mathews, Laura Henry, Michael Galeota, Erik von Detten, Peter Gregory, R.D. Robb, Adam Goldberg, Barbara Tyson, Red Buttons, Jacob Vargas, Tony Plana, Danny Goldring, Sean Murray, Jake Lloyd, Jessica Steen, Dean Cameron, Mark Pellegrino, James Farentino, Thom Barry, Nia Long, Lindsay Crouse, Melissa De Sousa, Michael Cudlitz, Leah Lail, Mary Pat Gleason, Dan Martin, Bill Cobbs, Richard Schiff, Rodney Eastman, Pat Crawford Brown, Kathryn Joosten, Reg E. Cathey, Dylan Haggerty, Emily Kuroda, Kyla Pratt, John Furey, Sam Jones III, Charlotte Rae, Julia Jones, Norma Michaels, Angela Bassett, Julian Morris, Victor Rasuk, Emily Rose, Patrick Breen, Jon Sklaroff, George Wyner, Molly Price, Tara Karsian, Anthony Edwards (a.z.), Laura Innes (a.z.), Dedee Pfeiffer, Courtney B. Vance, Carl Weathers, Chadwick Boseman, Dominic Janes, Lili Bordán, Gloria Garayua, Bradford Tatum, Max Arciniega, Garry Marshall, Eve Gordon, Marshall Manesh, Nick Chinlund, Christine Avila, Leonard Roberts, Hedy Burress, Ariel Winter, David Eigenberg, Amy Madigan, Marjean Holden, Ryan Sands, Susan Sarandon, Thomas Kopache, Beverly Polcyn, M.C. Gainey, Sharif Atkins (a.z.), Mekhi Phifer (a.z.), Tom Arnold, Scott Paulin, Albie Selznick, Makenzie Vega, Marilu Henner, Hallee Hirsh, Arthur Allan Seidelman, Clayton Rohner, Lin Shaye, Erick Chavarria, Paul Kent, David Wachs, Jane Daly, JoAnn Willette, Wallace Langham, David Schwimmer, Santos Morales, Galen Yuen, Eileen Brennan, Elizabeth Barondes, Mary Anne McGarry, Lawrence Tierney, John Diehl, Glenne Headly, Mena Suvari, Roz Witt, Geoff Meed, William Sanderson, Kevin Carroll, Corbin Bleu, Tia Texada, Ellen Wheeler, Charles Dierkop, John Rubinstein, Bruce Wright, Harry Lennix, Seth Adkins, Anjul Nigam, Ray Toler, Chad Lindberg, Tim Bagley, Currie Graham, Marianne Muellerleile, Clifton Collins Jr., Richard Fancy, Joe Torry, Jennifer Hale, Gia Carides, Blayne Weaver, Julie Hagerty, Harry Shearer, Heather Matarazzo, Gabriel Mann, Scott Haven, Larry Brandenburg, Shashawnee Hall, Chad Cox, Nan Martin, JoNell Kennedy, Stewart Finlay-McLennan, Federico Dordei, Silvana Gallardo, Ariela Barer, Rex Ryon, Mark Bramhall, Karimah Westbrook, Ntare Guma Mbaho Mwine, Jim Jansen, Bongo Mbutuma, Julius Tennon, Nada Despotovich, June Kyoto Lu, Dana Gladstone, John DiSanti, Lisa Edelstein, Peter Birkenhead, Summer Phoenix, Sherman Howard, Googy Gress, Chad Lowe, Mariska Hargitay, Merrin Dungey, David Denman, Joel de la Fuente, Kaz Garas, Michael Horton, Rick Overton, Cooper Huckabee, Patrick Kilpatrick, Richard Edson, Shaun Toub, James DeBello, Karl T. Wright, John Cullum, Harold Perrineau, Jascha Washington, Hill Harper, Megan Cavanagh, Jonathan Scarfe, Lee Arenberg, Rick Hall, Brad William Henke, Dennis Boutsikaris, Eric Pierpoint, Connor Trinneer, Holmes Osborne, Ed Lauter, Diane Salinger, Mickey Rooney, Eva Mendes, Robert Knepper, Badja Djola, Renee Faia, Howard McGillin, Michael Rapaport, Taraji P. Henson, Brian Klugman, Gary Grubbs, Taylor Nichols, Amanda Wyss, Swoosie Kurtz, Carrie Snodgress, Michael Rispoli, Kim Estes, Patricia Thielemann, Miguel Pérez, Paul Kreppel, Mark Ankeny, Pat Skipper, Kevin McClatchy, Marco Sanchez, James Vincent Meredith, Berlinda Tolbert, Christopher John Fields, Dennis Howard, Tom Choi, Fran Bennett, Marina Benedict, Ivar Brogger, Patricia Healy, Raushan Hammond, Jim Ortlieb, Tony Abatemarco, Terrie Snell, Matt Doherty, Bret Loehr, Terence Bernie Hines, Courtney Miller, Dumisani Mbebe, Joey Miyashima, Charles Noland, Jack Shearer, Nicole Nagel, Lawrence B. Adisa, Rose Gregorio, Paul Hansen Kim, Nicolette Scorsese, Robert Alan Beuth, Andrew J. Ferchland, Walter Addison, Angel Parker, Paige Hurd, Luray Cooper, Shannon Wilcox, Gloria Gifford, Christopher Warren, Erica Yohn, Hamilton Camp, Josh Clark, Ellaraino, David Dunard, Richard Narita, Nadia van de Ven, Rheagan Wallace, Valeri Ross, Joe Lisi, Scott Anthony Leet, Bunnie Rivera, Bee-Be Smith, Steve Vinovich, Derek Sitter, Kathe Mazur, Reginald Ballard, Stacy Arnell, Rolando Molina, Bob McCracken, Mary Joy, Vince Grant, Juney Smith, Jeanine Jackson, Lillian Hurst, Joe Marinelli, Paul Perri, Shelby Leverington, Jacqueline Wright, Pamela Guest, Brian McGovern, James Lashly, Danny Mora, Shelly Desai, Kerrie Keane, Susan Yeagley, Emily Nelson, Dona Hardy, Charles Dugan, Eva Kaminsky, Francesca Faridany, Fern Persons, Jeremy Glazer, Peg Phillips, Lara Steinick, Eda Reiss Merin, Chuck Martinez, Charles Rahi Chun, Chris Spencer, Gina Morelli, Harris Laskawy, Betty McGuire, Frank Novak, Jevgenij Lazarev, Bert Rosario, Nadine Ellis, John Marshall Jones, Rosanna Huffman, Kevin Sifuentes, Mary B. McCann, Pamela Gordon, Roxanne Day, Lyne Odums, Chris Conner, Hunter Stiebel, Lewis T. Powell, Amanda Young, Sal Viscuso, P.J. Palmer, Stacey Hinnen, J. Madison Wright, Missy Yager, Alex Skuby, Jimmy Shubert, Brenda Hillhouse, Philip Boyd, Taylor Tan, Ingrid Oliu, Sam Murphy, Laura Jane Salvato, Charlotte Colavin, Gwen McGee, Jack Blessing, Vince Vieluf, Ken Kercheval, Paul Freeman, Alan Blumenfeld, Penny Johnson Jerald, Matt DeCaro, Reggie Lee, Dean Norris, Will Stewart, Michael Cornacchia, Justin Doran, Patrick Cranshaw, Sheila Kelley, Shannon Cochran, Brian Leckner, Alessandra Torresani, Harvey Korman, Aimee Graham, Mare Winningham, George McDaniel, Nelson Mashita, Brandis Kemp, John Hoogenakker, Lynn Wanlass, Joanie Fox, Harrison Young, Deborah Strang, Susan Merson, Alla Korot, Pamela Kosh, Kristopher Logan, Jordana Capra, April Parker-Jones, Judith Scott, Kymberly Newberry, Michael Tomlinson, Monty Ash, Duke Stroud, Scott Williamson, Ivory Ocean, Lucy Butler, Jack Stehlin, Onahoua Rodriguez, Jack Orend, Xander Berkeley, Jonathan Baker, Tom Amandes, Nancy Lenehan, Sara Mornell, Drew Snyder, Valerie Mahaffey, William Bumiller, Dick Miller, Kerri Higuchi, Akosua Busia, Conor O'Farrell, James Handy, Billy Blanks, Marlee Matlin, Vince Lozano, Brent Briscoe, Celia Weston, Anna Gunn, Jessica Capshaw, Gary Hudson, Roscoe Lee Browne, Holland Taylor, Maggie Lawson, Eric Christian Olsen, Nathan West, Teri Garr, Scott Plank, Courtland Mead, Richard Bull, Paige Moss, Christine Tucci, Martha Plimpton, Vincent Kartheiser, Miguel Sandoval, Jeff Peterson, Danny Belrose, Rosalind Chao, Elizabeth Rodriguez, Christopher Cass, Mike Weinberg, Brian Hooks, Gabrielle Union, Diane Baker, Chris Marquette, Judy Parfitt, Andre Rosey Brown, Thomas Wagner, Gwynyth Walsh, Mark Hicks, Patty McCormack, Mitch Pileggi, Dan Lauria, Scotty Leavenworth, Dakota Fanning, David Krumholtz (a.z.), Kellie Martin (a.z.), Brian Tarantina, Jay Underwood, RonReaco Lee, Mark Valley, John Doe, Paula Newsome, Kay Lenz, James C. Victor, Alex D. Linz, Kevin Durand, Alan Young, Vivian Wu, Joanna Miles, Juanita Moore, Sophia Santi, Toy Connor, Jack Orman, Željko Ivanek, Dwayne Adway, Daveigh Chase, Myles Jeffrey, Michael Chieffo, Mimi Lieber, Jared Padalecki, Jim Belushi, John Cullum (a.z.), Bonnie Bartlett (a.z.), Noah Blake, David Naughton, Josh Peck, Megan Follows, Stacy Haiduk, Jeffrey Dean Morgan, Frances Bay, Diane DiLascio, Sandra Purpuro, Will Rothhaar, Jamie Renée Smith, Arye Gross, Tricia Cruz, Samaire Armstrong, Tomas Arana, Kimberly McCullough, J.E. Freeman, Peter Onorati, Alfonso Freeman, Jeffrey Alan Chandler, Michael Gross, Elizabeth Mitchell (a.z.), Evan Jones, Glenn Shadix, Katherine Boecher, Julian Stone, Don Harvey, Emilio Rivera, Eddie Shin, Troy Winbush, Lance Barber, Floyd Van Buskirk, Shelly Cole, Kelvin Yu, Bellamy Young, Brent Hinkley, Kelly Wolf, Roma Maffia, Kate McNeil, Rick Gonzalez, Angus T. Jones, Keegan-Michael Key, Anne Dudek, Matt Weinberg, Christina Hendricks, Matthew Settle, Dana Elcar, Carlie Westerman, Debbie Lee Carrington, Kasi Lemmons, Lindsay Hollister, Megalyn Echikunwoke, Klea Scott, Jason Wiles, Chris Burke, Christopher Birt, Nestor Serrano, Heidi Swedberg, Christopher Grove, Michael Muhney, Philippe Bergeron, David Allen Brooks, James Weber Brown, Jim Ward, Rif Hutton, Shirley Knight, Paul Hartnoll, Rebecca Metz, Cherie Franklin, Billie Worley, John Haymes Newton, Katee Sackhoff, Keith Szarabajka, Audrey Wasilewski, David Gail, Michelle Krusiec, Tzi Ma, Jim Fitzpatrick, Larry Hankin, Jeffrey DeMunn, Brian McNamara, Jurnee Smollett-Bell, Tony Fitzpatrick, Thomas F. Duffy, Mike Colter, Rob Moore, Shoshannah Stern, Barbara Eve Harris, Bruce Weitz, Cameron Bowen, Shannon Whirry, Robert Costanzo, Richard Biggs, Kevin Brief, Patrick Fugit, Reagan Gomez-Preston, Kira Reed Lorsch, David Backus, Richard Balin, Deena Dill, Jennifer Tung, Donal Logue, Smith Cho, Damani Roberts, Johnny Sneed, Christopher Goodman, Anil Kumar, Steven Barr, Camille Guaty, Stephen Lee, Mark Moses, Joy Hadnott, Jarreth J. Merz, Joe Grifasi, Ellen Geer, Carey Van Dyke, Glenn Howerton, Ryan Michelle Bathe, Rod Britton, Lilyan Chauvin, Zac Efron, Bob Newhart, Daniel Roebuck, Jason Cerbone, Sarah Shahi, Betsy Brandt, Efren Ramirez, Travis Wester, Mari Weiss, Asante Jones, Shannon Lucio, Sandra Nelson, Christopher Cousins, Tom Parker, Paul Blackthorne, Corbin Allred, Sterling K. Brown, F.J. Rio, J.K. Simmons, David Figlioli, Khleo Thomas, Peter Jacobson, Kristin Herrera, Armin Shimerman, Scott Klace, Rob McElhenney, Eugene Byrd, Ashley Laurence, Blair Brown, Bill Macy, Janice Kent, Brad Blaisdell, Steven M. Porter, Richard Tanner, Michael Dube, Sonya Eddy, Don Pugsley, Gwen Van Dam, Jossie Thacker, Heather Kafka, Anthony De Longis, Cullen Douglas, Jose Pablo Cantillo, Kathleen Gati, Glenn Morshower, Ray Liotta, Jonathan Joss, Patrick Dollaghan, Camille Saviola, Hattie Winston, Scott Menville, Steve Tom, Marissa Matrone, Arlene Tai, Ed Bernard, Larry Bagby, Stacy Barnhisel, Vanessa Marquez, Phil Abrams, Alex Nevil, Cynthia Nixon, Tim Russ, Khamani Griffin, Misha Collins, Michael O'Neill, Eric Ladin, Tamara Clatterbuck, Sheldon Robins, China Jesusita Shavers, Said Faraj, Emily Harrison, Keke Palmer, Marcus Chait, Nancy Linari, Chris Kendrick, April L. Hernandez, Booboo Stewart, Megan Ward, Joe Nieves, C. Thomas Howell, Brian Turk, Jake Richardson, Paolo Seganti, Brad Sergi, Aasha Davis, Matisse Mazur, Matthew Yang King, Denise Dowse, Vaughn Armstrong, Louisa Abernathy, Terry Woodberry, Alexandra Billings, Jeris Poindexter, P.J. Marino, Steve Seagren, Aree Davis, Harve Presnell, Rochelle Aytes, James Woods, Ally Walker, Ewan Chung, Michelle Anne Johnson, Ursula Whittaker, Eamonn Walker, Quanita Adams, Pablo Espinosa, Jos Viramontes, Erin Chambers, Erika Alexander, Braeden Lemasters, Rigo Sanchez, Chris Kerner, Michael Weston, Skyler Gisondo, J. Grant Albrecht, John Mahoney, Charlayne Woodard, Ty Granderson Jones, Derick Alexander, Aaron McPherson, Ray Baker, Michelle Hurd, Keith David, Shawn Hatosy, Fred Ward, Drew Fonteiro, Billy Beck, David Aaron Baker, Garret Sato, Freddy Rodríguez, Clyde Kusatsu, Andy Dick, Sean Young, Shaun Sipos, Stacy Keach, Seymour Cassel, Robert Prosky, Bryce Cass, Tanya Wright, Mark Harelik, Robert Bagnell, Sara Botsford, Michael B. Silver, John Lafayette, Hal Havins, Billy Gallo, Stacy Highsmith, Irene Roseen, Elden Henson, Howard Hesseman, Alain Uy, Miles Heizer, Christina Vidal, Allan Wasserman, Jessie O´Donohue, Emily Rios, Jamie Chung, Michelle Van Der Water, Mae Whitman, Jason George, Madrid St. Angelo, Frances Conroy, Andrew Connolly, Adriana Barraza, Peter Fonda, Shawn Hatosy (a.z.), Miles Heizer (a.z.), Masam Holden (a.z.), Ray Liotta (a.z.), Forest Whitaker (a.z.), James Woods (a.z.), Lorraine Toussaint, Odessa Rae, Elsa Raven, Jonathan Banks, Brennan Hesser, Deborah Raffin, William Lee Scott, K Callan, Aida Turturro, Aaron Yoo, Josh Stewart, Josh Flitter, Beth Broderick, Sam McMurray, Michael Gaston, Christian Keiber, Josie DiVincenzo, Alix Elias, Bill Bolender, Andrew Astor, Jazzmun, Laurie O'Brien, Marisol Ramirez, Jon Stafford, Jeremy Lawrence, Montrose Hagins, Kevin West, Rhyon Nicole Brown, Coburn Goss, Lily Mojekwu, Judy Jean Berns, Michael Monks, John LaMotta, Paul Keith, Michael Krawic, Gilbert Glenn Brown, Gino Montesinos, Dan Etheridge, Cheryl White, Joan McMurtrey, Gene Lythgow, María Celedonio, Tom Carey, Michael Cavalieri, Cynthia LaMontagne, Darrow Igus, Michael Maize, Sanford Meisner, Liza Del Mundo, Sulekha Ebelle, Kathleen Dennehy, Josh Cruze, Judith Moreland, Cecile Callan, Mónica Guzmán, Jeanne Sakata, Christian Svensson, Raynor Scheine, Michael Spound, Maurice Sherbanee, Irvin Mosley Jr., Blaire Baron, Toni Torres, Gina Hecht, Joe Minjares, Jason Ross-Azikiwe, Ruth Manning, Claudia Levy, Adele Malis-Morey, Robin Karfo, George Gerdes, Jae Suh Park, Ransford Doherty, Holgie Forrester, Kirk Graves, John Lacy, Josh Keaton, Jim Cantafio, Rosalee Mayeux, Jimmy Palumbo, Devon Alan, Byron Thames, Dave Shalansky, William Marquez, Alisa Reyes, Lorenzo Clemons, Christopher Michael, Jana Lee Hamblin, Ed Cambridge, Jennifer Buttell, Emy Coligado, Craig Lamar Traylor, Bryan Rasmussen, Pearl Shear, Nicole Bilderback, Jake Johnson, Eyde Byrde, Herb Mitchell, Sid Conrad, Harry Yi, David Douglas, Dana Snyder, Bryce Blue, Giovannie Espiritu, Shawn McGill, Marlene Warfield, Michael Patrick McGill, Stephanie Dunnam, Suanne Spoke, Alejandro Patiño, Danny Pudi, J.P. Manoux, J. Rene Pena, Jeffrey Hutchinson, Alice Dodd, Megan Cole, Teresa Huang, Verton R. Banks, Tom McTigue, Bianca Lopez, Philip Newby, James Stellos, Tim Kelleher, Mathew Weiss, Iyari Limon, Robert Cicchini, Roberto 'Sanz' Sanchez, Patti Tippo, Jason Wozny, Jenn Liu, Bryan Fabian, Rebecca Tilney, Warren Sweeney, Tonea Stewart, Allison Mackie, Patricia Place, Eugene Elman, Stephanie Venditto, Megan Henning, Charley Lang, Christina Anthony, Robert Covarrubias, Eddie Mui, Jeannetta Arnette, John Lisbon Wood, Steven M. Gagnon, Alison White, Janelle Inez, Christine Cavanaugh, Svetlana Efremova, Jerry Kernion, Mark Costello, Tom Chick, Rakefet Abergel, John Bakos, Rachel Cudlitz, Bridget Sienna, Barry Cutler, Annie Korzen, John Verea, Will Beinbrink, Purva Bedi, Logan Pulizzi, Keith Bogart