Od soumraku do úsvitu (TV seriál) From Dusk Till Dawn: The Series

01.03.2016 10:27

Akční / Horor / Krimi / Thriller

USA, 2014, 20x45 min

Obsah

Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým. Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu(AXN).
Obsah epizod
1. série (2014)
DÍL 1: Pilot (Pilot) - Seth a Richie Geckovi proti sobě poštvali polovinu Texasu i Kansasu. Při útěku od bankovní loupeže totiž zastřelili šest strážců zákona. Na cestě do Mexika, kde se mají setkat se svým kumpánem, zastaví u Bennyho světa lihovin uprostřed pustiny. Zdá se však, že dnes nemají svůj den. U stejného obchodu zastaví i dva rangeři, šerif Earl McGraw a jeho parťák Freddie Gonzalez. Jak tohle setkání dopadne?
DÍL 2: Blood Runs Thick (Blood Runs Thick) - Bratři Geckovi pokračují i s rukojmí v cestě do Mexika a mi se s nimi vydáváme po cestě vzpomínek přímo do středu dění při bankovní loupeži. Freddie po nich rozjíždí pátrání a doufá, že mu v tom pomohou záznamy z bezpečnostních kamer v bance.
DÍL 3: Mistress (Mistress) - Richie hlídá rukojmí Monicu, zatímco se Seth setkává se svou přítelkyní, která naplánovala loupež v bance. Richie si myslí, že šel jen pro jídlo. Ve stejný čas se ranger Freddie Gonzalez setkává s profesorem Aidenem Tannerem, aby si vyjasnil, o co bratrům Geckovým jde. U stejné nalévárny zastaví kvůli poruše na autě i Fullerovic rodinka.
DÍL 4: Let's Get Ramblin' (Let's Get Ramblin') - Aby se pan Fuller mohl v klidu vyspat z kocoviny, zastaví Kate v Dew Drop Inn, kde se rozhodnou strávit nějaký čas. V hotelu dojde k malému dostaveníčku Geckových s Fullerovými. Seth a Richie se chtějí s jejich pomocí dostat nepozorovaně přes hranice.
DÍL 5: Self-Contained (Self-Contained) - Bratři Geckové s Fullerovými, vskutku podivná partička, jsou i přes drobné překážky na cestě do Mexika. Ale ani v karavanu to neůjde tak hladce, jak si Seth myslel. Richie tvrdí, že jsou Jacob a Scott zlí démoni a ač nerad, bude je muset zabít. Na hranici ale dojde k problému. Ikdyž se to zdá nemožné, dostihne je ranger Gonzalez.
DÍL 6: Place of Dead Roads (Place of Dead Roads) - Richie a Seth dorazili na místo. Fullerovi se snaží uniknout z jejich spárů, ale Seth si je chce ponechat jako pojistku, a proto se Kate rozhodne, i když se to nezdá moc logické, jít na to přes Richieho. Vzápětí se ukáže, že to byla správná volba, protože Richie pro ni má slabost. Se Sethem se rozhodnou o klíče od karavanu hrát. Vzápětí se na pódiu objeví Carlos a uvede na scénu krásnou Paní noci Santánico Pandemonium, ve které Richie pozná svou průvodkyni. Kruh se uzavírá.
DÍL 7: Pandemonium (Pandemonium) - Nejenže je bar plný upírů, ale všechny oběti jsou v něm uvězněny. Až se vše na chvíli uklidní, spojí své síly zajímavá partička – Richie a Seth Geckovi, Fullerovi a profesor Aiden Tanner zvaný Sex Machine. Fullerovi z bezvýchodné situace viní Richieho a ten sám přizná, že měl tušení, jen nevěděl, co přesně se stane. Zatímco nahoře banda pojí své síly, dole se hostí rada Las Culebras, včetně Narcisa i Santánico. Santánico se rozhodla postavit se devíti Pánům noci a nabídne radě, aby se k ní přidala. Ta se jí vysměje a Santánico s nimi udělá krátký proces. Narcisa si však ponechá. Součástí plánů Santánico je od začátku Richie a když se ho ranger Freddie pokusí zabít, odtáhne ho do své komnaty.
DÍL 8: La Conquista (La Conquista) - S Carlosem se vracíme k jeho setkání se Santánico, jíž už pět století slouží. Tehdy ho k ní přivedla lakota, které se za celou tu dlouhou dobu nedokázal zbavit, a proto najal bratry Geckovi, aby pro něj vykradli banku.
DÍL 9: Boxman (Boxman) - Partičce se podařilo dostat se ven z chrámu a Seth se je rozhodl opustit, aby pomohl Richiemu. Richie a Santánico s ním ale mají své vlastní plány. Aby Richie mohl Santánico osvobodit, musí se Sethem projít labyrintem mysli. Jen bratři hrdinové mohou vyhrát ve hře Pánů noci. Vyzraje na ně Richieho intelekt a bratrské pouto?
DÍL 10: The Take (The Take) - Richie a Seth prošli labyrintem a získali pro Santánico krev vykoupení. Tak lehce se k ní ale nedostane. Teď tu velí Carlos a ten chce všechny peníze z loupeže. Seth je rozčílený a nechce je vydat, proto Carlos a Narciso Richieho unesou a požadují výkupné. Richie s tím už však počítal a spolu se Sethem uskuteční geniální plán, díky kterému vyjdou z léčky vítězně.

2. série (2015)
DÍL 1: Opening Night (Opening Night) -
DÍL 2: In a Dark Time (In a Dark Time) -
DÍL 3: Attack of the 50 ft. Sex Machine (Attack of the 50 ft. Sex Machine) -
DÍL 4: The Best Little Horror House in Texas (The Best Little Horror House in Texas) -
DÍL 5: Bondage (Bondage) -
DÍL 6: Bizarre Tales (Bizarre Tales) -
DÍL 7: Bring Me the Head of Santanico (Bring Me the Head of Santanico) -
DÍL 8: The Last Temptation of Richard Gecko (The Last Temptation of Richard Gecko) -
DÍL 9: There Will Be Blood (There Will Be Blood) -
DÍL 10: Santa Sangre (Santa Sangre) -

3. série (2016)
DÍL 1: Head Games (Head Games) -
DÍL 2: La Reina (La Reina) -
DÍL 3: Protect and Serve (Protect and Serve) -
DÍL 4: Fanglorious (Fanglorious) -
DÍL 5: Shady Glen (Shady Glen) -
DÍL 6: S.O.B. (S.O.B.) -
DÍL 7: La Llorona (La Llorona) -
DÍL 8: Rio Sangre (Rio Sangre) -
DÍL 9: Matanzas (Matanzas) -
DÍL 10: Dark Side of the Sun (Dark Side of the Sun) -

Producent - FactoryMade Ventures,  Miramax,  Rodriguez International Pictures
https://www.csfd.cz/film/356848-od-soumraku-do-usvitu/prehled/