Honička na chlapa / Desperate But Not Serious (2000/105/USA/Komedie) 24% -Originál DVD-

10.11.2022 12:15
JEDNOU VĚTOU
„Lily se právě splnil sen - na váženou svatební hostinu má jít s mužem svých snů. Má to však malý háček, Lily ztratila pozvánku."

OBSAH
Lily je mladá spisovatelka, která dostane pozvání zúčastnit se svatby a jejím partnerem má být sympatický Jonathan, který je mužem jejich snů. Jediný problém je v tom, že Lily je ze San Francisca a v Los Angeles se nevyzná. Spojí se proto se svou přítelkyní Frances, ale pak ztratí svatební pozvánku. Musí ji najít za každou cenu a obě se vrhnou do bláznivého světa nočních klubů Los Angeles. Hledání je žene z místa na místo, z jednoho večírku na druhý, od jednoho chlapce k druhému - například k herci Darbymu, který miluje gumové medvídky, k Lilinu ex-příteli Toddovi, psychopatickému barmanovi nebo excentrické rockové hvězdě Gigi, ale sympaťáka Jonathana ne a ne najít. Když se jim v patách objeví i hollywoodská policie, situace kolem svatby vypadá zoufale. Podaří se Lily obřad stihnout? Najde nakonec v nočním blázinci Hollywoodu muže svých snů?(oficiální text distributora)

FILMOVÁ RECENZE ČSFD
Další film, ve kterém mě ani tak neštve odpadovost příběhu a zpracování a jsem rád že můžu koukat na atraktivní hlavní hrdinku v podobě paní Christine Taylor (ta hezčí od Stillerů :) ). Koukat se na to dalo. (masw) 1*

- () *

- () *

VELKÁ RECENZE
-

DABING
-

DVD, KINA  a NÁVŠTĚVNOST
Premiéra ČR: -
Premiéra USA: -
Premiéra v půjčovnách VHS/DVD: -
Poprvé na DVD: 7.12.2010 DVD Hit
Poprvé na Blu-ray: (Zatím nevyšlo)
 
Tvůrci a herci
Bill Fishman (Režie), Jim Fishman (Produkce), Mark McGarry (Produkce), Jason Villard (Produkce), Stan Ridgway (Hudba), William MacCollum (Kamera), Mary Morrisey (Střih), Erica Arvold (Casting), Anna-Marie Mutter (Scénografie), Hala Bahmet (Kostýmy), Frank Serafine (Zvuk), Scott C. Kolden (Zvuk), Joel E. Smith (Zvuk), Tania Saylor (Masky), Halle Eaton (Scénář), Nicole Coady (Scénář), Christine Taylor (Herec), Paget Brewster (Herec), Claudia Schiffer (Herec), John Corbett (Herec), Max Perlich (Herec), Joey Lawrence (Herec), John Fleck (Herec), Judy Greer (Herec), Henry Rollins (Herec), Richard Edson (Herec), Ned Bellamy (Herec), Cynthia Ettinger (Herec), Brian Posehn (Herec), Patton Oswalt (Herec), Matthew Porretta (Herec), Zack Tiegen (Herec), Conrad Goode (Herec), Nicholas Sadler (Herec), Sara Melson (Herec), Wendie Jo Sperber (Herec), Gill Gayle (Herec), Patti Tippo (Herec), Jay Johnston (Herec), Chris Hogan (Herec)
 
2000/105/USA/Komedie
 
Zajímavost k filmu
-
 
Odkazy
-