Dokonalá nevěsta (TV film) Perfect Bride The (1991/94USA/Thriller) 54% -Origínál DVD-

03.11.2022 20:13
JEDNOU VĚTOU
„Dokonalá nevěsta, avšak s temnou minulostí, neváhá jít za svým cílem i přes mrtvoly…“

OBSAH
Stephanie je krásná a tak milá! Ted je do ní až po uši zamilovaný. Jeho rodina ji zbožňuje... Tak co je špatně? Všechny trápí záhadná úmrtí, která vždy souvisejí s někým, kdo se točí kolem nadcházející svatby. Nikdo neví, proč k nim dochází a kdo za nimi stojí. Jen Tedova sestra už tuší...(oficiální text distributora)

FILMOVÁ RECENZE ČSFD
No jedná se o těžce průměrný televizní thriller,jak bych to mohl ve většině případů televizního zpracování čekat. Nejedná se o odpad,ale ani se nejedná o žádný filmový skvost, Určitě by se to dalo udělat i mnohem lépe. (Mark1983) 2*

- () *

- () *

VELKÁ RECENZE
-

DABING
-

DVD, KINA  a NÁVŠTĚVNOST    
Premiéra ČR: -
Premiéra USA: 26.6.1991
Premiéra v půjčovnách VHS/DVD: -
Poprvé na DVD: 8.9.2010 North Video
Poprvé na Blu-ray: (Zatím nevyšlo)
 
Tvůrci a herci
Terrence O'Hara (Režie), Pierre David (Produkce), Monica Webb (Produkce), Richard Bronskill (Hudba), Christopher Taylor (Kamera), John Currin (Střih), Linda Francis (Casting), Sherman Williams (Scénografie), Merrie Lawson (Kostýmy), Mark A. Rozett (Zvuk), Dave Yamamoto (Zvuk), Desne J. Holland (Masky), Claire Montgomery (Scénář), Monte Montgomery (Scénář), Sammi Davis (Herec), Kelly Preston (Herec), Linden Ashby (Herec), John Agar (Herec), Allison Mack (Herec), Tamara Clatterbuck (Herec), Richard Harding Gardner (Herec), Don Perry (Herec), Del Zamora (Herec), Lysa Hayland Heslov (Herec), Patricia Wilson (Herec), Adele Yoshioka (Herec), Jered Barclay (Herec), Louise Lewis (Herec), Ron Recasner (Herec)
 
1991/94USA/Thriller
 
Zajímavost k filmu
- Natáčení filmu probíhalo v americkém městě Los Angeles od 10.3.1990 do 7.4.1990.
 
Odkazy